Ukmergės SC komanda užėmė trečią vietą.

Sportas

Rungėsi dėl medalių

Miglė IVANAUSKIENĖ

Paaiškėjo stipriausios Lietuvos 2004 m. gimusių merginų mažojo futbolo komandos. Šventupės sporto komplekse ir Ukmergės stadiono bazėje dėl medalių susirungė šešios komandos. Pirmajame etape žaidė 14 komandų.

A grupės varžybos ir finalinis etapas vyko Šventupėje ir šioje grupėje varžėsi Gargždų FK „Banga“, Nemenčinės MFK, Ukmergės SC. Į B grupės varžybas Ukmergėje pateko Gargždų FK „Banga B“, Vilniaus MFA „Žalgiris“, Kauno SM „Tauras“.

Pogrupyje pirmąsias vietas iškovojusios Gargždų FK „Banga“ ir Vilniaus MFA „Žalgiris“ susitiko kovoje dėl pirmosios vietos. Sostinės futbolininkės įrodė savo pranašumą ir rezultatu 7:3 nugalėjusios gargždiškes, čempionate pasipuošė aukso medaliais. Dėl trečiosios vietos susitiko Ukmergės SC ir Kauno SM „Tauras“ komandos. Šiose varžybose stipresnės buvo mūsų miesto futbolininkės ir nugalėjusios Kauno komandą rezultatu 4:2, laimėjo bronzos medalius.

Geriausia Ukmergės SC komandos žaidėja pripažinta Simona Lunevičiūtė, geriausia čempionato vartininkė – Diana Marcinkevičiūtė.

Lietuvos merginų mažojo futbolo (5×5) čempionatą rengia Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras (LMNŠC) bendradarbiaujant su Lietuvos moterų futbolo asociacija (LMFA).

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas