Žiūrovams iš automobilių nereikėjo išlipti.

Kultūra

Kino senasas – miške

Simonas KALESNYKAS

Ukmergės rajono jaunimo organizacijų sąjunga „Apskritasis stalas“ kartu su partneriais – Turizmo ir verslo informacijos centru, Jaunimo laisvalaikio centru, Du Kine, Kultūros centru, klubu „Miško broliai“, kino mylėtojus penktadienio vakarą kvietė stebėti legalaus kino seansą iš automobilio. Ukmergiškių pamėgti kino seansai neretai persikelia į lauko erdves, tačiau šįkart renginio organizatoriai tai perkėlė į mišką. Pasižiūrėti didžiuliame ekrane rodomo filmo vienu metu automobiliais atvyko per 100 žiūrovų. Filmas buvo demonstruojamas po atviru dangumi, publika jį stebėjo neišlipdami iš savo mašinų.

Naktiniu kino teatru po atviru dangumi tapusi didžiulė buvusios raketų bazės aikštelė, kurioje vietos tikrai neturėtų pritrūkti visiems norintiems pasimėgauti kinu, šį penktadienį vėl kviečia į amerikietišką komediją – „Suaugusiųjų žaidimai“ (2018). Režisieriaus Max‘o Winkler‘io filmas miksuoja tamsią komediją su paauglių baimėmis ir tampa tarsi gaivaus oro gurkšniu šio žanro filmotekoje. Šįkart planuojame garsą transliuoti per automobilio radijo imtuvą!

Renginio pradžia – rugsėjo 14 dieną, penktadienį, 20.30 val.

Išankstiniai bilietai – „Mūsų krautuvėlėje“ (Kauno g. 1) 10–18 valandomis.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Inga :
    O jau ekrano dydis.... Is toliau ziurint, toks jausmas, kad ziuri i sena maziuka nespalvota sileli. Nepatiko visai, daugiau nebevaziuosim

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas