Varžybų momentas.

Sportas

Velykinė Sporto centro auklėtinių plaukimo šventė

Saulėtą kovo 24 dieną Ukmergės sporto centro auklėtiniai rinkosi į baseiną, kur vyko Velykinis plaukimo turnyras. Jo tikslas – Sporto centro skirtingų sporto skyrių auklėtinių bendravimo ir bendradarbiavimo stiprinimas.

Į varžybas susirinko per 70 įvairių sporto šakų ir amžiaus grupių mokinių. Baseine galima buvo sutikti ir pirmoką, ir dvyliktoką.

Visi dalyviai buvo suskirstyti į atskiras amžiaus grupes. Tarpusavyje varžėsi 5–6 kl., 7–8 kl. ir 9–12 klasių mokiniai.

Šiose varžybose dalyvavo futbolo, dziudo, krepšinio, šachmatų ir plaukimo skyrių komandos. Jas plaukimo takeliuose palaikė treneriai, atvykę šeimos nariai. Emocijų netrūko ne tik vandenyje, bet ir sirgalių pusėje. Vaikai plaukdami labai stengėsi, jaudinosi, kad nenuviltų savo komandos draugų, demonstravo didelį norą laimėti. Susirinkusi palaikymo komanda garsiais šūksniais ir plojimais ragino plaukikus kuo greičiau paliesti baseino sienelę.

Susumavus rezultatus tarp 5–6 klasių mokinių pirmą vietą iškovojo šachmatų skyriaus atstovai, antrą – futbolo skyrius, trečią – taip pat futbolininkai.

Tarp 7–8 klasių greičiausiai plaukė futbolo skyrius, antri buvo dziudo skyriaus sportininkai, treti – taip pat futbolo skyriaus mokiniai.

Ypač atkakli kova plaukimo takeliuose vyko tarp 9–12 klasių moksleivių. Greičiausi buvo krepšininkai, kurie ir laimėjo pirmą vietą. Antri liko dziudo skyriaus sportininkai.

Ukmergės sporto centro direktoriaus pavaduotoja ugdymui Miglė Ivanauskienė dėkojo visiems sportininkams ir jų treneriams už aktyvų, gražų dalyvavimą šiose varžybose.

Ukmergės sporto centro direktorius Vytautas Tutlys apdovanojo plaukimo varžybų nugalėtojus taurėmis ir medaliais, saldžiais prizais. Neliko nuskriausti ir visi kiti sportininkai, dalyvavę Velykiniame plaukimo turnyre. Jiems buvo įteikti atminimo medaliai.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas