Asociatyvi nuotrauka.

Sveikata

Krūtų didinimas: kada rezultatas bus matomas ir kiek ilgai jis išliks?

Didesnės krūtys per kelias valandas! Skamba nuostabiai, tiesa? Ir tai visiškai įmanoma dėl plastinės chirurgijos intervencijos, kurios metu krūtų implantais padidinama krūtų apimtis. Ši procedūra šiais laikais labai populiari, daugeliu atvejų ji atliekama per mažiau nei dvi valandas, o rezultatai matomi iš karto. Taigi trumpas atsakymas į klausimą „Kada pamatysiu rezultatus po krūtų didinimo?“ yra toks: „Tą pačią akimirką, kai pabusite nuo bendrosios anestezijos poveikio“. Vis dėlto, kalbant apie galutinius procedūros rezultatus, reikia aptarti daugiau detalių.

Krūtų didinimas – trumpalaikiai rezultatai

Pirmosiomis dienomis po operacijos dauguma pacientų pastebi, kad jų krūtys yra daug didesnės, nei tikėjosi. Taip atsitinka todėl, kad operacijos metu buvo pažeisti krūtų audiniai, todėl ši sritis labai patinsta. Dėl šios priežasties krūtys taip pat gali atrodyti labai kietos liečiant ir net skausmingos. To galima tikėtis, kai kalbama apie trumpalaikius rezultatus po krūtų didinimo operacijos.

Krūtys taip pat gali atrodyti esančios per aukštai ant krūtinės ląstos, beveik nenatūralioje padėtyje. Tai taip pat normalu ir dėl to nerimauti nereikėtų. To priežastis – naudojami krūtų implantai. Kūno audiniai turi prisitaikyti prie implantų, kad jie tilptų. Galbūt anksčiau esate girdėję apie krūtų implantų nusileidim1. Tai procesas, kuris prasideda pirmosiomis dienomis po operacijos, bet baigiasi praėjus maždaug trims mėnesiams ar daugiau po intervencijos.

 Ilgalaikiai rezultatai po krūtų didinimo operacijos

Kad implantai nusileido, sužinosite ne tik todėl, kad jie nebeatrodys esantys aukštai ant krūtinės ląstos, bet ir todėl, kad krūtys pakeis savo formą. Be to, krūtys bus minkštesnės liečiant, panašesnės į natūralų krūties audinį.

Kai kuriais atvejais implantai gali nusileisti po maždaug mėnesio, tačiau krūtys vis tiek dar gali pasikeisti, kai sumažės patinimas ir implantai nusistovės. Kai taip atsitiks, apatinė krūtų dalis atrodys pilnesnė. Taigi, po 6-12 savaičių pacientai gali pamatyti galutinius rezultatus po krūtų padidinimo.

Tikėtinas krūtų implantų naudojimo laikas

Palyginti su daugeliu kitų kosmetinių procedūrų, krūtų didinimo rezultatai laikomi ilgalaikiais. Patys implantai yra saugesni ir atsparesni nei bet kada anksčiau. Tačiau krūtų implantai nėra skirti naudoti amžinai.

Šiuo metu naudojami implantai gali tarnauti iki 20 metų, tačiau kai kurios moterys nusprendžia juos pakeisti anksčiau, norėdamos pakoreguoti dydį arba pakeisti kito tipo implantą.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas