Varžybos suteikė smagių akimirkų.

Naujausi, Sportas

Kalėdinis šeimų krepšinio turnyras „Tėtis, mama ir aš“

Rima BOŠKEVIČIENĖ

Ukmergės moterų krepšinio klubo prezidentė

Jau trečius metus rengiamas Kalėdinis šeimų krepšinio turnyras „Tėtis, mama ir aš“, kurio iniciatorė – krepšinio trenerė Rita Troškienė. Šiais metais tarpusavyje varžėsi net septyniolika šeimų. Pagal taisykles turnyre gali dalyvauti tik šeimos nariai. Komandos suskirstytos į du pogrupius (pagal mergaičių amžių), kurios žaidė tarpusavyje.

Po ilgų ir atkaklių kovų komandos pasidalino prizines vietas. Mažųjų pogrupyje nugalėjo Lunių šeima, antros – Lideikų ir Meilių šeimos, treti – Petruliai.

Tarp vyresniųjų sėkmingiausiai pasirodė Stundžiai, antra – Bradulių šeima, trečią vietą užėmė Žukliai.

Visi dalyviai rankos taiklumą išbandė baudų metimo konkurse. Taikliausias tėtis buvo Andrius Bradulis, o Dovilė Adomavičiūtė nugalėjo tarp mergaičių.

Tačiau šiame turnyre pralaimėjusių nėra, juk svarbiausia – geros emocijos ir pasibuvimas visiems kartu. Atskubėjęs Kalėdų Senelis visus pasveikino su artėjančiomis šventėmis, žaidė kartu ir dalino dovanas.

Šis turnyras – Ukmergės moterų krepšinio klubo vykdomo projekto „Tapk žvaigžde“ dalis, taip pat turnyro rengėjų partneriai yra LKSKA „Nemunas“ ir sporto klubas „Driblingas“.

 

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas