Asociatyvi nuotrauka.

Kultūra

Šventiniai renginiai vyks ir prie piliakalnio

Arvydas PĖŠINA

Laukiamiausios metų šventės Kalėdos ir Kalėdų Senelis kasmet pasitinkami užžiebus pagrindinę miesto eglę – įvairiomis spalvomis ji nušvinta prie Kultūros centro. Tačiau šiais metais kalėdiniai džiaugsmai persikels ir prie piliakalnio. Eglutė ir lazerių sukurtais piešiniais apšviestas piliakalnis ukmergiškius ir miesto svečius džiugins visą mėnesį – nuo gruodžio 15 iki sausio 15 dienos.

Kalėdinė eglutė prie Kultūros centro bus įžiebta gruodžio 15 dieną. Šiais metais, kaip ir praėjusiais, puošiama išskirtinė eglė – ji nepirkta, neperstatyta, o natūrali – auganti kartu su vaikučiais. Nuo 16 valandos aikštėje prie Kultūros centro mažieji ir jų tėveliai ras ką veikti. Susirinkusiems linksmas istorijas pasakos „Raganiukės“ teatro aktoriai, koncertuos populiaraus televizijos šou dalyviai – Žygis ir Gabija. Visus susirinkusius su artėjančiomis šventėmis sveikins Kalėdų Senelis.

Įžiebus Kalėdų eglutę, dangus nušvis šventiniais fejerverkais.

Šiais metais prie Kultūros centro nepamatysime prekybininkų, vaikučiai negalės pasivažinėti traukinuku ar pasisupti karuselėje. Kalėdinė mugė ir vaikų džiaugsmas – karuselės, persikels prie piliakalnio.

Gruodžio 15 dieną, 17 valandą, jau įžiebus miesto žaliaskarę prie Kultūros centro, visi susirinkusieji bus pakviesti prie piliakalnio. Čia atėjusius pasitiks kalėdinė mugė, karuselė vaikams, piliakalnis pasipuoš šventine šviesų instaliacija. Tikimasi, kad mugė, karuselė bei šviečiantis instaliacijomis piliakalnis miestelėnus ir jų svečius džiugins visą mėnesį.

Čia tam tikru laiku su vaikučiais susitiks Kalėdų Senelis, o šviesų instaliacija ant piliakalnio švies visą mėnesį tamsiuoju paros laiku.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas