Konteineris jau pastatytas uždaroje įmonės aikštelėje.

Nuomonių telefonas

Konteineris sukėlė pasipiktinimą

Nijolė STUNDŽIENĖ

 

Vilniaus gatvės 98-ojo namo gyventoja piktinosi, kad šalia esantis „Optima“ autoservisas prieš šv. Velykas prie pat jų daugiabučio namo pastatė didžiulį jūrinį konteinerį.

„Dabar pirmo aukšto gyventojai priversti žiūrėti į surūdijusio konteinerio sieną. Mes norėtume žinoti, ar autoserviso savininkai nepažeidė reikalavimų, numatančių, kokiu atstumu nuo gyvenamųjų namų galima statyti tokius sandėlius. Nežinome, ką daryti, kur kreiptis. Savininkai lyg ir žadėjo jį perstatyti, bet dabar remontuoja, tvarko ir nesiruošia patraukti. Renkame gyventojų parašus, kreipsimės į rajono savivaldybę“, – situaciją komentavo šio namo atstovė.

Rajono savivaldybės administracijos Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vedėjo pavaduotoja D. Zimblienė informavo, jog minėtą konteinerį UAB „Optima 13 Auto“ pasistatė teisėtai, savo teritorijoje.

Pasak D. Zimblienės, savivaldybės atstovai susisiekė su šios įmonės direktoriaus pavaduotoja Zofija Varžgaliene.

Ji paaiškino, kad laikraščio skaitytojos minimas konteineris yra jau antras prie autoserviso stovintis konteineris, skirtas panaudotoms padangoms sandėliuoti.

„Tikrai nenorime niekam pakenkti. Mūsų tikslas – tvarkingai ir saugiai atsikratyti senomis automobilių padangomis. Šį konteinerį neseniai įsigijome. Kadangi įrenginys išoriškai prastai atrodė, turėjome jį nudažyti. Tai jau padaryta ir konteineris netrukus bus perstatytas prie mūsų pastato, šalia kito, jau beveik metus stovinčio tokio specialaus konteinerio“, – teigė Z. Varžgalienė.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Nu jo :
    Ziurekit ir tilekit!

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas