Naujausi, Nuomonių telefonas

Žadama, kad Antakalnio gatvės remontas prasidės šiemet

Loreta EŽERSKYTĖ

 

Sulaukėme telefono skambučio dėl Antakalnio gatvės remonto. Ukmergiškė norėtų sužinoti, kada numatyta pradėti šios gatvės remontą, kiek jis užtruks, kaip remonto metu vyks eismas.

„Girdėjau įvairių kalbų – vieni sako, kad remontas prasidės netrukus, kiti – kad dar vieną vasarą teks kratytis per duobes… Manau, kad daugeliui aktualu sužinoti rajono savivaldybės planus, kada prasidės darbai, ar remonto metu bus sutvarkyti, kaip planuota, šaligatviai, nutiestas dviračių takas“, – sakė ukmergiškė.

Sulaukėme tokio rajono savivaldybės administracijos Statybos ir infrastruktūros skyriaus vedėjo Tado Balžeko atsakymo: „Šiuo metu vyksta Antakalnio gatvės rangos darbų viešasis pirkimas. Pirkimo procedūros gali užtrukti iki kelių savaičių. Tai priklausys nuo to, ar bus pateikta pretenzijų iš tiekėjų, kurie nelaimėjo. Darbų atlikimo terminas yra ekonominio naudingumo rodiklis, todėl kol nesibaigė pirkimas, tiekėjų pasiūlyto termino įvardinti negalime. Bet kokiu atveju darbai prasidės šiais metais ir kitos vasaros laukti nereiks, o eismo ribojimo priemonės bus sprendžiamos su rangovu po sutarties pasirašymo.“

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Prašymas :
    O patarima/reikalavimas toks - uždrausti didelių tralų,ypač pakrautų automobiliais,fūrų,miškovėžių,didelių traktorių judėjimą Ukmergėje. Vilniaus gatvėje,ir tt… triukšmas baisus,važiuoja,kratosi,kalatojasi… o ir asfaltui toks svoris naudos neprideda,bei patogumų vairuotojams,yoač kai tokie gargarai sukasi prie Vilniaus g. Optimos į Dariaus Girėno g…. Net ir ant bordiūrų užvažiuoja,ko pasekoje jie sutrupėję,suskilę… baisu. Yra aplinkelis,lai ten ir grūdasi. Nekalbam apie fūras,kurios veža prekes “Maximoms” irir tt…Nejaugi reikės kiekvieną fiksuoti ir siųsti? Kam kameros reikalingos tada… ? Ačiū P.S. Rašau čia,nes kas ten žino,ar pamatysit kavutę gerdami,jei rašysime tiesiai savivaldybei… o čia + kad ir daugiau žmonių pamato)
  • Zinovui :
    Savekai, tai tegu savekai ir moka! O paprastus zmones nustoja terorizuoti ir reikalauti prisideti grynais! Savekai jesko idiotu is kuriu pinigus ismusineja- girdejom. Cia ne savekai, o 6, kitaip torpedos. O tai kur nuosavybe reiktu iteisinti, jai davei grynu asfaltui, keliui, saligatviui, aikstelei, greideriui, smeliui, vandentekiui( pagr.ivadui), melioracijai ir t.t.( kas yra savivaldos pareiga, funkcija, darbas) ?
  • Turtuoli :
    Kam reikia,tas žino. Ne kiekvienam žinoti… haha! Medžiotojų būreliai,savekai visur…. Nevardinsiu…. Ką aš žinau,gal pas tavęs liežuvis ilgas…
  • Alia, turtuolis :
    Grynais, cia kiek ir kam? O bendrasavininkais tapsim? Kur kreiptis del nuosavybes iteisinimo?
  • Alio,tinginiai :
    Nuo jūsų verkimo niekas nepagėrės,prisitaikykit kol galima! (Arba grynais prisidėkit) Dviračiais važiuokit,paspirtukais... kiek čia tos Ukmergės yra? Ponai labai esat,kad sarmata be mašinos Ukmergėje pajudėti.. ?!?!
  • Gyventojui :
    Siulau perskaityti Lietuvos Respublikos viešųjų pirkimų įstatyma, o butent kas yra projektu konkursai ir kaip jie organizuojami.
  • Gyventojas :
    6 palata, o kada Antakalnio gatvės asfaltavimui buvo rangovas? Buvi rangivas pirmo etapo darbams, t.y. požeminės įrangos( kanalizacijos, vandentiekio) atnaujinimui. Negi galvojot, kad vandens tiekėjai gatvę ir išasfaltuoti turi? Jie gi ne kelininkai
  • Ukmergiškis :
    Klaunai. 🤣 Tuoj sugrius ta Ukmergė.
  • Ziauru :
    Gimtuske galetu nebuti savivaldos pakalike bet rasyti apie miesto problemas nes miestas griuva apart centro cia ne vien antakalio gatve cia kaip kazkas raso visas miestas pelesiais ir kerpem bera kas valo perka paslaugas gatvem pinigu ner bande permesti centrines gatves regiono keliams kad enreiktu investuoti nepavyko tie nieko nedare o kitis gatves visos cia nuo sovietu laiku niekas netiesta apart dvieju gatviu vytauto ir kauno kurias jau reikia gvarkyti zodziu valdzia arba dirbkit arba dinkit is ten nes jau atsibodo o kur opozicija ukmergeja kad padetu kelti sios klausimus , zodziu bardakas pradedant meru patduotuves vadybininku!!
  • lrt :
    Darbu atlikimo terminas turetu buti ekonominio naudingumo rodiklis, bet rodiklis yra jau puse metu lauzomos masinos ir nepravaziuojama gatve. Valdininkas savo atsakyme kaip visada nieko nepaaiskino ir neatsake, nes ir pats tikriausiai nieko nezino ir nesupranta.
  • Rita :
    Tai kodėl to pirkimo negalima buvo žiemą atlikti. Absurdas. Duobės didžiausios, laužomi automobiliai, o savivaldybės atsakingiems darbuotojams dzin. Bent tas juostas užtaisytų, kurias ,,išpjaustė".
  • O.K. :
    Tai aplinkkelio jau net nebežada.Juk ir taip buvo aišku,kad aplinkkelio niekada šitie vagys nepadarys.O dėl Antakalnio g., tai ką,niekas net nepastebi,kad vagys naudoja seną vogimo schemą(taip pat buvo,kai 3metus žvirkelis buvo palei parduotuvę Papartis,tel atrodo Vasario16 gatvė). Juk viskas labai paprasta,surandama firma,kuri ruošiasi bankrutuoti,tada ta firma samdoma,tada ji bankrutuoja ir pinigai pasidalijami.Svarbiausia,kad jie visiškai nieko nebebijo.
  • Nematau darbų. :
    Mere, jeigu norite kad būtumet išrinktas kitai kadencijai, jūsų prioritetas turėtų būti tvarkomos miesto gatvės. Ne skverai , ne parkai, ne centras, o GATVĖS! Kur bevažiuosi gatvės- lopas ant lopo.
  • **** :
    Savu lauke...tankams asfaltas nebutinas
  • end :
    Buvo toks kinu komunistu sukis- kuo bogiau , tuo geriau. Tikriausiai rajono valdzia siuo sukiu ir vadovaujasi, perkasinedama gatves ir ju netvarkydama.
  • juokutis :
    Ne tas čia reikalas, oi ne tas...nereikia būti visažinis, bet gi ne visi įstatymų nežino. kaip "kai kas", ane?
  • 6 palata :
    Melas, eilinis melas! O iki dabar buves rangovas kur dingo, kad vel reikia organizuoti viesuosius pirkimus? Dingo su visais projekto pinigais? Biudzete numatytas sis viesasis pirkimas? Ar taip projektas atrodo, kad darbai skaldomi, su pertraukomis, viesiesiems pirkinams?

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas