Ženklo neliks, kai baigsis įrangos testavimas.

Naujausi, Nuomonių telefonas

Greičio matavimo kameros netrukus ims veikti visu pajėgumu

Nijolė STUNDŽIENĖ

 

Laikraščio skaitytojas teiravosi dėl Ukmergėje, Vytauto, Kauno, V. Kudirkos gatvėse, įrengtų greičio matavimo kamerų. Pasak vyriškio, jos pastatytos jau seniai, tačiau neaišku, ar įrenginiai veikia: „Netoli jų atsirado informaciniai stendai, kuriuose pranešama, kad įranga testuojama. Ką tai reiškia? Jei kameros neveikia, tai kodėl? Be to, norėtųsi sužinoti, ką jos fiksuos, kokiu tikslu buvo įrengtos?“

Kaip „Gimtąją žemę“ informavo rajono savivaldybės administracijos Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vedėjo pavaduotoja Daiva Zimblienė, nurodyti ženklai reiškia, kad šiuo metu vyksta greičio matavimo kamerų įjungimo į Administracinių nusižengimų registrą derinimo-testavimo etapas.

„Buvo testuojama perduodamų duomenų kokybė, įrangos veikimas, suderinamumas. Šiuo metu testavimas jau artėja prie pabaigos – Informatikos ir ryšių departamentas prie Lietuvos Respublikos Vidaus reikalų ministerijos ruošia duomenų perdavimo sutartį. Ją pasirašius, užfiksuoti greičio pažeidėjų duomenys bus perduodami į Administracinių nusižengimų registrą“, – aiškino D. Zimblienė. Ji pridūrė, jog greičio matuokliams pradėjus veikti pilnu pajėgumu informacinių stendų nebeliks.

AUTORĖS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Ukmerge 2 :
    Pritariu, reikėjo Daukanto g.
  • ukmerge :
    viena ne ten pastate kudirkos g.. reikejo daukanto g...

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas