Aktualijos, Naujausi

Nuo kovo 1-osios savivaldybės administracijoje – pokyčiai

Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyrius paskelbė, kad nuo kovo 1 dienos Ukmergės rajono savivaldybės administracijoje įvyko pasikeitimų.

Nebeliko Civilinės metrikacijos ir dokumentų valdymo skyriaus Tarybos aptarnavimo poskyrio, Finansų skyrius padalintas į du skyrius: Finansų ir Mokesčių.

Civilinės metrikacijos ir dokumentų valdymo skyriui vadovauja buvusi Tarybos aptarnavimo poskyrio vedėja Monika Raškevičienė, Finansų skyriaus vedėja liko ta pati – Vida Butkevičienė, o Mokesčių skyriui vadovauja buvusi Finansų skyriaus vedėjos pavaduotoja – Aušra Šičkinienė. Bendras šių abiejų skyrių vyriausiųjų specialistų skaičius nepasikeitė. Finansų skyriuje dirba 4 (Iveta Lengertaitė, Dalia Kaušinytė, Janina Dalinkevičiūtė ir Daiva Radvilienė), o Mokesčių skyriuje – 5 vyriausiosios specialistės (Ingrida Varnienė, Dainora Baravykienė (šiuo metu yra tikslinėse atostogose), Miglė Stasiukaitienė, Julija Vilutienė ir Ramunė Latviūnaitė).

Tarybos aptarnavimo poskyryje vyriausiomis specialistėmis dirbusios Natalja Miklyčienė ir Kristina Ridzevičienė dabar bus Civilinės metrikacijos ir dokumentų valdymo skyriaus vyriausiomis specialistėmis.

Tam tikrų pasikeitimų įvyko ir Strateginio planavimo, investicijų ir verslo plėtros skyriuje. Buvusi šio skyriaus vyriausioji specialistė Vitalija Žiūrienė paskirta šio skyriaus vedėjo pavaduotoja.

Tiek M. Raškevičienė, tiek A. Šičkinienė, tiek V. Žiūrienė į aukštesnes – karjeros valstybės tarnautojo pareigas – perkeltos tarnybinės veiklos vertinimo metu.

Iki šiol savivaldybės administracijoje dirbęs ir jokiam struktūriniam padaliniui nepriklausęs vyriausiasis specialistas, duomenų apsaugos pareigūnas Klaudijus Kornelijus Širvelis perkeltas į Teisės ir personalo skyrių.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • **** :
    //youtu.be/auuzE34dxuE?si=aEPF7isf99i1y90J
  • Vairuojam! :
    //www.youtube.com/live/9vmEeswbPJM?si=l1xEXbTGP716PQ0a Algyte kisenei ...!
  • 6 palata :
    O kada leonaviciene ir jos pavaduotoja valdone i pensija lydes? Galma ir i isankstine ... kiek dar tokiu pensininkiu ... ar daug zino, bijot
  • j :
    Pokyciai?
  • Xa xa :
    Geriau paklauskit kaip jas tikrina .... Ir kas jas tikrino ir kur...
  • //// :
    Girti, apsinese, buki, prasigere ir ka? sedi ir sedes. Patis gi rinkot, balsavot. O pensininkes- partkomo pensininkes, ju vaikai ir anukai sedi. Patikimi, savi ir patikrinti!!!
  • Juokdarysesitu :
    Ką čia sapalioji,kloune. Padarytų tvarką vistiek,šutintumėt pusė iš jūsų į UŽT,ar kokie draugeliai kur įkištų šilčiau… kiek bemokslių,kiek visokių prilindę kad net sarmata,pensininkų visokiausių… kaskartą juokiuosi ,kai žiūriu tuos posėdžius kurie vyksta nuotoliniu…. netikėtai kai užeis su kameromis,žiūrėsim tada! Visa Lietuva pamatys,ir ne tik…
  • Juokdari :
    1. Skirmantas Malinauskas – buvęs 15min.lt verslo bei tyrimų skyriaus žurnalistas. Nuo 2017 metų – premjero Sauliaus Skvernelio patarėjas.- kuriai partijai meras priklauso? 2. I Dailiaus Dargio reportazus STT ar Gen.prokuratura nekreipia demesio... Ateinancia savaite sroves paziurekit ir kas toluau ...o nieko
  • Kai :
    Kreipsiuos,maža nepasirodys! Lizdus išdraskys kam reikia... ! Susisukę ir sėdi sau kas nori...
  • Tai kteipkis :
    i tuos zurnalistus, nerasinejas!
  • Butu :
    Geras pokytis A.B. Pašalinti iš savivaldos. Kiek galima žmones juokinti? Tokius cirkus krečia. Gal žurnalistai S. Malinauskas,ar Dailius Dargis padėtų išviešinti po Lietuvą tokius cirkus jūsų,nes su vietiniais čia ranka ranką plauna ir akies vienas kitam nekerta… medžiotojų būreliai ir tt,savekai visi… reikia išjudinti “lizdą” …. Su laiku viskas. Amžinatilsi Kazėnas bent kažkiek tvarkos padarė… ačiū jam.
  • Idarbinot :
    agniesa? mama idarbinta, ciudinasi ! seiminine ranga! o brolis dar neidarbintas? laikas astai parupinti "savus miegejus" darbu.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas