Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Ką reikia žinoti renkantis stovyklą prie jūros?

Norite savo vaikui padovanoti įdomias ir naudingas atostogas? Optimalus sprendimas – vasaros kalbų stovykla, kurioje jūsų vaiko laukia skaisti saulė, daugybė pramogų, jūra, ekskursijos… ir užsienio kalbų pamokos.

Užsienio kalbų stovyklos prie jūros siūlo įdomų aktyvų laisvalaikį, kur kiekviena diena skiriasi nuo ankstesnės. Vaikų ir jaunimo laukia ekskursijos ir išvykos, konkursai ir užduotys, sportinė ir kūrybinė veikla, diskotekos ir vakarėliai, poilsis paplūdimyje. Viešnagė stovykloje prie jūros pagerins sveikatą ir atstatys fizines jėgas, leis susipažinti ir susidraugauti su bendraamžiais iš kitų šalių.

Kaip išsirinkti tinkamą stovyklą? Reikia atsižvelgti į vaiko pageidavimus, stovyklos vietą ir programą (pamokos, pomėgių užsiėmimai, pramoginė programa), apgyvendinimą ir daugelį kitų dalykų.

Stovyklą prie jūros galite pasirinkti su norimos kalbos pamokomis

Rinkitės stovyklas, kuriose mokoma jums patinkančios kalbos. Populiariausios yra stovyklos su anglų kalba. Tačiau taip pat galima mokytis ispanų, italų ar prancūzų kalbos.

Kalbų pamokos yra interaktyvios ir žaismingos, todėl vaikai tikrai nenuobodžiauja jų metu. Čia programa visada turininga ir intensyvi. Vaikai, būdami tokiose stovyklose, kuriose poilsis ir mokslas derinami žaidimo forma, galės praplėsti savo akiratį, atskleisti individualius gebėjimus ir talentus, įgyti naujų ir naudingų žinių, taip pat pajusti varžybų dvasią.

Ką reikia žinoti renkantis stovyklą prie jūros?

  • Stovyklos vieta ir apgyvendinimo sąlygos

Renkantis vasaros stovyklą, išsiaiškinkite, kokiu atstumu ji yra nuo jūros. Kalbant apie gyvenimo sąlygas, yra daug sudedamųjų dalių: apgyvendinimo tipas (kambariai, nameliai, palapinės, kempingai), asmenų skaičius kambaryje ir jo dydis, galimybė naudotis vonios kambariais (bendraisiais ar kambariuose esančiais vonios kambariais), apgyvendinimo standartas ir, svarbiausia, sanitariniai įrenginiai. Nepamirškite atkreipti dėmesį į maitinimų skaičių ir maisto kokybę.

  • Veikla, pramogos ir dienos programa

Už viską, kas vyksta vasaros stovykloje, atsakingi darbuotojai. Dienotvarkė turi būti turininga ir iki galo užpildyta, nes vaikai neturi nė akimirkos nuobodžiauti ir pasiilgti tėvų. Tad, išsiaiškinkite, kokia veikla yra suplanuota vasaros stovykloje.

  • Personalas

Naudinga žinoti kiek vaikų stovykloje turės prižiūrėti vienas specialistas. Taip pat svarbu, kad stovykloje dirbantys mokytojai, kurie bus atsakingi ne tik už pramogas, bet ir už ugdymą, kaip šiuo atveju – anglų kalbos mokymą, būtų įgiję savo srities specialybę bei turėtų reikiamų žinių ir patirties.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas