Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Taupymo menas: kaip nepraleisti geriausių nuolaidų?

Vieni žmonės yra taupūs iš prigimties. Jie per daug neišlaidauja ir perka tuos daiktus, produktus ar paslaugas, kurių tikrai reikia. Vis dėlto, tokių žmonių – tik mažoji dalis. Likę – spontaniški pirkėjai: savo apsipirkimų jie neplanuoja, todėl išleidžia kur kas daugiau pinigų nei norėtų. Esate vienas iš tokių žmonių? Norite išmokti sutaupyti? Pirmasis žingsnis – pradėkite savo apsipirkimus planuoti dar būdami namuose. Susidarykite būtiniausių prekių sąrašus. Antra – domėkite parduotuvėse taikomomis nuolaidomis. Pavyks sutaupyti išties nemenką sumelę! Svarstote, kaip nepraleisti geriausių akcijų? Pateikiame jums kelis pasiūlymus. 

Nuolaidų leidiniai internete

Ką laisvalaikiu veikiate internete? Skaitinėjate naujienas? Susirašinėjate su draugais? O gal tiesiog žiūrite bereikšmius video? Siūlome dalį laiko skirti susipažinimui su parduotuvėse taikomis nuolaidomis. Kaip tą padaryti? Galite užsukti į mėgstamo prekybos tinklo internetinę svetainę ir peržiūrėti leidinius.

Kitas būdas – apsilankykite svetainėje Akcijos.lt. Čia rasite naujausius populiariausių parduotuvių leidinius. Viskas vienoje vietoje. Kodėl tai patogu? Galėsite palyginti: kokios akcijos taikomos vienoje parduotuvėje, o kokios – kitoje. Atradę geriausias nuolaidas žinosite, kur eiti apsipirkti šįkart.

Parsisiųskite parduotuvių išmaniąsias programėles

Norite nepražiopsoti geriausių akcijų ir specialių pasiūlymų? Parsisiųskite mėgstamų parduotuvių išmaniąsias programėles. Jas įprastai galima susieti su lojalumo kortele. Taigi, visas geriausias nuolaidas ir jums pritaikytus individualius pasiūlymus matysite savo telefone! Tiesa, nustatymuose nepamirškite nurodyti, jog jums būtų siunčiami priminimai – notifications. Tokiu būdu tikrai nepražiopsosite nuolaidų!

Išnaudokite socialinius tinklus

Turite paskyras populiariuose socialiniuose tinkluose? O gal dažnai skaitinėjate žmonių susirašinėjimus forumuose? Įstokite į grupes, kuriose aptariamos parduotuvių akcijos ir nuolaidos. Įprastai, žmonės tokiose grupėse dalinasi aktualia informacija, geriausiais savo atradimai. Todėl tikrai nepraleisite geriausių nuolaidų!

Neišjunkite TV reklamų

„Televizoriaus nežiūriu“, – sako daugelis žmonių. Vis dėlto, statistika liudija, jog daugelis namų ūkių yra įsivedę televiziją ir bent kartkartėmis įsijungia pamėgtas laidas ar filmus. O kokia gi televizija be reklamų… Tiesa, daugelis žmonių reklaminių pertraukėlių metu bėga išsivirti kavos, pasigaminti užkandžių ar pan. Vis dėlto, jeigu jums aktualios nuolaidos, nuo ekranų pabėgti neskubėkite. Dažniausiai anonsų metu aptariami geriausi ir naujausi maisto prekių parduotuvių pasiūlymai.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas