Savivaldybės darbuotojai D. Varnui jubiliejaus proga dovanojo odinį portfelį.

Naujausi, Žmonės

Rajono savivaldybės mero 50 metų jubiliejus – kupinas staigmenų

Spalio 19-ąją rajono savivaldybės merui Dariui Varnui sukako penkiasdešimt metų. Nors pats jubiliatas „Gimtajai žemei“ prisipažino, jog savo gimtadienio nešvenčia nuo 35-erių, šįkart šventę, tiksliau – ne vieną šventinę staigmeną jam sukūrė ir tuo maloniai nustebino savivaldybės darbuotojai.

Staigmenos prasidėjo vidurnaktį, kai sveikintojų pilnas autobusėlis atvyko prie mero namų.

„Po kelių neaiškių telefono skambučių naktį per langą pamačius švyturėlius, geltoną autobusą, būrį žmonių, pirma mintis, šovusi į galvą, – prasidėjo karas. Tuo labiau kad prieš tai teko bendrauti su ukrainiečiais, jie papasakojo, kaip viskas vyko 2022-ųjų vasario 24 dieną pas juos… Iš karto apėmė išgąstis, namuose buvau su šeima, puoliau prie seifo su ginklu, mintyse dėliojau kitus žingsnius, kaip reikės skubėti į Ukmergę…“ – penktadienio rytą apie savivaldybės darbuotojų staigmeną su tortu ir šampanu smagiai pasakojo meras.

Kai po kelių skambučių meras nusprendė atsiliepti, tada ir paaiškėjo, jog karas tikrai neprasidėjo, merui niekur skubėti nereikės – jo ištikimoji komanda tik priminė, kad netruks išaušti neeilinio jo gimtadienio rytas.

Pasirodo, savivaldybės darbuotojai buvo sumanę dar ne vieną staigmeną. Kita 50 metų jubiliejų švenčiančio D. Varno laukė ketvirtadienio rytą atvykus į darbą. Merą, kurį bendradarbiai pažįsta kaip ištikimą Kauno „Žalgirio“ faną, linksmai nusiteikę, ne atsitiktinai žaliai-baltai pasipuošę savivaldybės darbuotojai pasveikino posėdžių salėje. Jubiliatui buvo įteikta valgoma puokštė bei paslaptinga juoda dėžė, kurioje – odinis portfelis, pilnas saldainių. Po sveikinimų ir linkėjimų visi darbuotojai užtraukė „Ilgiausių metų“, iššovė pliauškynę su auksaspalviais konfeti popierėliais.

Staigmena D. Varno laukė ir jo kabinete, kuris buvo papuoštas žaliais ir baltais balionais su darbuotojų linkėjimais. Jubiliatas dėkojo už jį nustebinusias staigmenas: „Visada sugebate mane nustebinti. Tokie ir likite. Kartu esame puiki komanda.“

Ketvirtadienį jubiliejų minintis meras sulaukė ir daugiau sveikintojų, tačiau tądien spėjo atlikti ir iš anksto numatytus darbus. Šventė nepakoregavo jo darbotvarkės ir penktadienį.

D. Varnas neslėpė, jog būtent penktadienį, po darbo, jis vyks į Panevėžį, pas ten gyvenančią, mokytoja dirbančią sesę: „Mus skiria dešimties metų skirtumas, tačiau abu esame gimę tą pačią dieną. Tad penktadienį skubėsiu pasveikinti sesės, su ja kartu ir paminėsime savo sukaktis“.

Paklaustas, galbūt 50 metų jubiliejaus proga meras pagaliau ras laiko atostogoms, kurių neturėjo kelerius metus, pašnekovas šyptelėjo: „Atostogų mano planuose kol kas nėra. Tačiau kitą savaitę vyksiu į seniai suplanuotą darbinę komandiruotę Turkijoje“.

„G. ž.“ inform.

Dainiaus VYTO nuotraukos

Už gimtadienio staigmenas D. Varnas dėkojo savo komandai.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas