Andrea Piacquadio iliustracija iš pexels.com

Įvairūs

Lytinis švietimas Lietuvoje – vis aukštesnio lygio. O gal priešingai?

Atėjus naujam tūkstantmečiui daug dalykų liko praeityje. Vienas jų yra konservatyvumas. Šalies gyventojai tampa vis laisvesni daugelyje sferų įskaitant ir seksą. Jis tapo ne tik galimybe geriau jaustis, tačiau ir patirti daugiau malonumų, kurie neturi nieko bendro su reprodukcija.

Mokoma jaunimą mylėtis

Lytinio švietimo padėtis vis gerėja. Nors juokaujama, kad vis jaunesnio amžiaus asmenys sužino daugiau apie seksą nei jų tėvai, tačiau apskritai mokyklose vedamos programos taip pat yra liberalesnės ir tuo pačiu suteikiančios galimybę jaunam žmogui geriau suprasti seksą. Ne tik jo padarinius, tačiau ir malonumo aspektus.

Svarbu tinkamos apsaugos priemonės

Žinoma, kad sekso potyriai būtų tik teigiamai, be jokių nenorimų pasekmių, svarbu yra tinkamos apsaugos priemonės. Tam geriausiai tinka sargiai, kurie ne tik apsaugo nuo nėštumo, tačiau taip pat ir lytiškai plintančių ligų.

Šiuo metu galima įsigyti tokius sargius, kurie ne tik suteikia minėtas, norimas apsaugas, tačiau taip pat gali prisidėti ir prie kur kas didesnio malonumo. Tai yra sargiai, kurie yra su specialiais iškilumais, stimuliuojantys prezervatyvai, papildomai lubrikuoti, šaldantys arba šildantys… Su opcijomis susipažinti galite susipažinti internete.

Geram seksui – reikia žinių

Natūralu, kad geram seksui reikia žinių. Pirmiausia – noro pažinti savo bei partnerio kūną. Taip pat – noro mokytis įvairiausių technikų, pokalbių, kurie gali padėti geriau suprasti kito žmogaus poreikius. O tuomet ir sekso kokybė su kiekvienu kartu bus vis geresnė.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas