Įvairūs

KOKIA PIRTIES KROSNELĖ YRA PRAKTIŠKIAUSIA MAŽOJE PATALPOJE?

Elektrinės krosnelės puikiai tinka nedidelio ploto pirtelėse, nes jos yra patogios naudoti ir pasižymi komfortiškumu. Turint tokią krosnelę nereikia sukti galvos dėl malkų, dėl vienodos temperatūros palaikymo patalpoje, nes tuo pasirūpina joje įdiegtas termostatas. O pats maudymasis tokioje pirtyje išlieka toks pat malonus, kaip ir kitokio pobūdžio pirtyse.

Kokios yra techninės elektrinių pirties krosnelių savybės?

Pagrindinis pliusas yra tas, kad elektrinės plytelės ne tik gražiai atrodo, bet ir yra labai lengvai montuojamos. Antras pliusas – tokia krosnelė pirtį įšildo per dvidešimt minučių iki maudymuisi reikiamos temperatūros. Dėl to, kad šios rūšies krosnelės gali per daug išsausinti patalpos orą, jose dažniausiai yra įmontuotas garintuvas. Kai kuriose krosnelėse netgi būna pridėtas atskiras indelis įvairių tonizuojančių aromatų kvapniosioms medžiagoms.

Kaip išsirinkti reikiamo pajėgumo elektrinę krosnelę pirčiai?

Kai renkatės elektrinę krosnelę savo namų pirčiai, atkreipkite dėmesį į patalpos plotą, nes nuo jo tiesiogiai priklauso krosnelės galingumas. Dar geriau pirties dydį skaičiuoti ne kvadratiniais, o kubiniais metrais, nes tada lengviau nustatyti reikiamą krosnelės galingumo lygį. Pavyzdžiui, jei pirties bendras dydis siekia dešimt kubinių metrų, tada jai įšildyti reikalinga dešimties kilovatų galingumo elektrinė krosnelė.

Nuo ko priklauso elektrinės pirties krosnelės kaina?

Elektrinės pirties krosnelės kaina priklauso nuo esamo jos galingumo ir nuo jose įdiegtų šiuolaikinių technologijų lygio. Pavyzdžiui, yra elektrinių krosnelių, kurios turi įdiegtas drėkinimo, druskos jonų garinimo ir kt. funkcijas. Kuo modernesnė krosnelė, tuo ji brangiau kainuoja.

Kodėl pirkėjai mielai renkasi elektrines pirties krosneles?

Tie, kas turi įsigiję savo namų pirčiai elektrinę krosnelę, labai džiaugiasi dėl labai patogaus montavimo, ypatingos kokybės ir gana mažų jų naudojimui reikiamų išlaidų. Šios rūšies krosnelės ypač yra tinkamos nedidelėms namų arba sodybinių namelių pirtims. Be to, šioms krosnelėms nereikia turėti sukaupus malkų atsargų, o pati pirtelė įkaista per stebėtinai trumpą laiką. Itin žavu yra tai, kad elektrinė pirties krosnelė leidžia mėgautis ir saunos, ir garinės pirties malonumais, neužsikraunant jokių rūpesčių naštos.

 

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas