Įvairūs

KOKIUS AUTOMOBILIUS GALIMA IŠSINUOMOTI?

Kiekvienas iš mūsų turime skirtingą skonį, todėl vieniems labiau patinka vienos markės ir modelio tipas, kitiems – kitoks, tretiems – dar kitoks. Kad galėtume nusipirkti išsvajotą automobilį ir juo smagiai pasivažinėti dažniausiai pritrūksta šlamančių. Tuo tarpu jį išsinuomoti ir pasimėgauti smagiu pasivažinėjimu įmanoma, nes nuoma tikrai kainuos šimtą kartų pigiau ne automobilis.

Kas yra laikoma trumpalaike automobilio nuoma ir kam ji yra naudinga?

Trumpalaike automobilio nuoma laikomas laikotarpis, kai mašiną nuomojama nuo vienos iki trisdešimties dienų. Ši nuomos rūšis labai tinka tada, kai rimtai sugenda nuosavas automobilis, o jo remontas gali užtrukti kelias dienas, nes remonto dirbtuvėse irgi tenka stovėti eilėje.

Trumpam laikui nuomotis automobilį naudinga ir tiems asmenims, kurie jau turi vairuotojo teises, tačiau dar nespėjo nusipirkti nuosavą mašiną, o važinėti norisi iš karto, kad per laiką nedingtų įgyti vairavimo įgūdžiai.

Kokie yra pagrindiniai trumpalaikės automobilio nuomos privalumai?

Įprastai nuomojami yra aukštos kokybės nauji automobiliai, todėl tie vairuotojai, kurie svajoja nusipirkti vienos ar kitos rūšies automobilį, prieš tai darydami, gali norimo modelio mašiną išsinuomoti kelioms dienoms ir susipažinti su jo vairavimo subtilybėmis.

Trumpalaikė nuoma yra naudinga ir įmonių vadovams, jų patikėtiniams. Tarkim, prireikė važiuoti į svarbų susitikimą su verslo partneriais, tada išsinuomoji populiarios markės automobilį, tai padės jums palikti teigiamą įvaizdį partnerių akyse. Be to, nuomojamiems automobiliams reguliariai atliekama techninė priežiūra, kas reiškia, kad vairuosite saugų ir nepriekaištingai veikiantį automobilį.

Kokius automobilius nuomininkams siūlo automobilių nuomos agentūros?

Automobilių nuoma užsiimančios agentūros savo klientams siūlo naujausius žinomų prekių ženklų modelius. Už gana nedidelį nuomos mokestį pagal poreikį galima išsinuomoti reprezentatyvų aukštos klasės automobilį arba ekonomišką transporto priemonę. Visi nuomai siūlomi automobiliai garantuoja ne tik puikią išvaizdą, bet ir saugų važiavimą keliuose.

Šias transporto priemones netgi galima palyginti su įspūdinga įmonės ar asmens vizitine kortele. O nuomojamų automobilių pasiūla yra labai plati. Pavyzdžiui, Šiauliuose galima išsinuomoti BMW, FORD, TOYOTA, VOLKSWAGEN, CHEVROLET, RENAULT ir kitokių markių bei įvairių modelių automobilius,

 

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas