Asociatyvi nuotrauka.

Nuomonių telefonas

Mildos gatvės artimiausiu metu asfaltuoti neplanuojama

Nijolė STUNDŽIENĖ

Ukmergiškis klausė, kodėl greideriu lyginant neasfaltuotas miesto gatveles, liko pamiršta Mildos gatvė? Neva neseniai buvo greideriuojama tarp Ramygalos ir Klaipėdos gatvių, už Ūkininkų turgaus, bet iki Mildos gatvės greideris neprivažiavo. Taip pat skaitytojas norėjo žinoti, kada ši gatvelė bus asfaltuojama.

Pasak Ukmergės miesto seniūno Žilvino Dirsės, pastaruoju metu mieste lyginami visi žvyrkeliai. „Deja, per vieną dieną nėra galimybės visų jų apvažiuoti. Pirmiausia greideris darbuojasi ten, kur vežamas žvyras, vėliau eilės tvarka juda į kitas gatves, tad Mildos gatvės tikrai niekas nepamiršo“, – tvirtino seniūnas.

Rajono savivaldybės administracijos Urbanistikos ir infrastruktūros skyriaus vyr. specialistas Vygintas Dubauskas atsakė į skaitytojo klausimą dėl minėtosios gatvės asfaltavimo: „Mildos gatvė pagal Ukmergės rajono savivaldybės kelių (gatvių) ar takų statybos, rekonstrukcijos ar remonto prioritetinį kelių ir gatvių sąrašą yra 43-48 vietoje, todėl artimiausiu metu asfaltuoti neplanuojama. Su prioritetiniu sąrašu galima susipažinti savivaldybės tinklapyje.“

V. Dubauskas pridūrė, jog gatvių asfaltavimo eiliškumas priklauso nuo daugelio kriterijų ir surinktų balų. Jei gyventojai prisideda savo lėšomis, skiriama 10 balų, taip pat vertinamas gatvės naudingumas visuomenei, esama būklė, eismo ir užstatymo intensyvumas, požeminiai inžineriniai tinklai, darbų tęstinumas, balų pridedama, jei gatvė yra senojo miesto teritorijoje.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • //// :
    Prisidekit grynais, is savu pensiju, pasalpu! O jie jau pasitvarkis su valdiskais pinigais.n

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas