Asociatyvi nuotrauka

Kriminalai

Neblaivūs vairuotojai sukėlė eismo įvykius

Gruodžio 20-ąją, apie  18 valandą, kelio Ukmergė–Raguva–Nemėžis 5 kilometre neblaivaus 35 metų vyro vairuojamas automobilis „Subaru Forester“, išvažiuodamas iš šalutinio kelio, nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio automobilio „Citroen C5“. Pastaroji transporto priemonė, vairuojama blaivaus asmens, susidūrimo metu nuskriejo į pakelės griovį. „Subaru“ automobilio vairuotojui nustatytas 1,58 promilių, o su juo važiavusiam keleiviui – 1,55 promilės girtumas.

Visi asmenys, dalyvavę eismo įvykyje, patyrė sužalojimus ir buvo išvežti į Ukmergės ligoninės Priėmimo-skubiosios pagalbos skyrių. Avarijos kaltininkui diagnozuotas kairės kojos blauzdikaulio, keleiviui – krūtinkaulio lūžiai. „Citroen“ vairuotojui buvo nustatytos galvos kirstinės žaizdos ir sumušimai.  Nukentėjusieji paguldyti į ligoninę stebėjimui. 

Tą pačią dieną, apie 18.40 valandą, Ukmergės rajono policijos komisariato patruliai gavo pranešimą, kad kelyje Vadokliai–Taujėnai, netoli tilto, prie nusukimo nuo automagistralės, apsivertė automobilis „Renault Kangoo“.

Pareigūnams atvykus į įvykio vietą šalia eismo įvykio buvęs vyriškis (g. 1958 m.) paaiškino, jog automobiliu važiavo į namus, staiga transporto priemonė tapo nebevaldoma, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto, jis pats nesusižalojo.

Bendraujant su vairuotoju nuo jo sklido alkoholio kvapas, veiksmai buvo nekoordinuoti, kalba nerišli. Alkotesteriu vyriškiui nustatytas 1,76 promilės girtumas. Taujėnų seniūnijos Mažeikių kaime gyvenantis asmuo prisipažino, kad vartojo alkoholinius gėrimus, labai gailėjosi.

Transporto priemonė priverstinai nuvežta į rajono Policijos komisariato teritoriją.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas