Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai

Ugniagesiams netrūko gelbėjimo darbų

Praėjusią savaitę Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba pranešimų apie gaisrus neužregistravo. Tačiau kone kiekvieną dieną teko vykti atlikti įvairius gelbėjimo darbus.

Gegužės 17-ąją pranešta, kad Dariaus ir Girėno g., medyje, maždaug 10 metrų aukštyje, beveik parą yra katinas. Jis pats nulipti negali, žmonės ėmėsi įvairių priemonių gyvūną nukelti, bet tai nepavyko. Kai atvykę ugniagesiai automobilinėmis kopėčiomis pakilo iki katino, jis žemyn nusileido pats.

Tą pačią dieną gautas pranešimas, kad Piliakalnio g. namuose buvusi moteris nukrito, neatidaro durų, neatsiliepia į telefono skambučius. Atvykus ir atidarius namo duris, įleisti greitosios medicinos pagalbos darbuotojai ir policijos pareigūnai. Namo šeimininkė rasta mirusi.

Gegužės 19-osios popietę Taujėnų seniūnijos Mažeikių kaime, kelio Vilnius – Panevėžys 91 km susidūrė vilkikas „Volvo“ ir automobilis „Volvo XC70“. Pastarojoje transporto priemonėje buvo prispausti trys žmonės. Atvykus gelbėtojams lengvojo automobilio vairuotojas ir viena keleivė buvo be gyvybės ženklų. Abiejų žmonių kūnai išlaisvinti iš automobilio. Priekyje sėdėjusi prispausta saugos diržu moteris buvo be sąmonės, ji išlaisvinta ir greitosios medicinos pagalbos automobiliu išvežta į ligoninę. Atjungti mašinų akumuliatoriai. Iš abiejų automobilių išsilieję tepalai pabarstyti sorbentu. Sutvarkyta kelio danga.

Gegužės 20-ąją ugniagesiai vyko į Šešuolių seniūnijos Liaušių kaimą, kur greitosios medicinos pagalbos brigadai padėjo išnešti iš namo apie 140 kg sveriantį ligonį.

Dar vienas toks prašymas gautas gegužės 22-ąją. Veterinarijos g. iš buto, esančio antrame aukšte, ligonis nuneštas į greitosios medicinos pagalbos automobilį.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas