Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai

Ugniagesiai aptiko du negyvus žmones

Praėjusią savaitę Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiai gavo 7 pranešimus apie kilusius gaisrus, transporto avarijas bei kitus įvykius.

Du kartus gelbėtojų pagalbos prireikė, kad medikai ir policijos pareigūnai patektų į butus. Liepos 28-osios pavakarę ugniagesiai padėjo įeiti į Vilniaus gatvės daugiabučio namo butą, esantį penktame aukšte. Bute rastas negyvas vyras.

Liepos 29-ąją tokios pat pagalbos prireikė Deltuvos seniūnijos Dainavos kaimo Algirdų aikštėje. Pastačius ištraukiamas kopėčias pro virtuvės langą buvo patekta į antrame aukšte esantį butą. Viduje rasta mirusi moteris.

Liepos 27-ąją Taujėnų miestelyje, Mechanizatorių ir Sodų gatvių sankryžoje, kur vyko transporto autoavarija, gaisrininkai buvo kviesti atlikti važiuojamosios kelio dalies tvarkymo darbus. Po eismo įvykio smėliu buvo užpilti išsilieję tepalai.

Liepos 29-ąją gaisrininkai vyko į Deltuvos seniūnijos Kalibato viensėdį sutvarkyti po eismo įvykio kelio Jonava–Ukmergė važiuojamąją dalį. Tą pačią dieną Pivonijos seniūnijos Prūdų kaime, atviroje teritorijoje, degė dvi krūvos šieno.

Liepos 30-ąją gelbėtojų pagalbos paprašė medikai. Jiems padėta patekti į S. Daukanto gatvėje esantį butą.

Liepos 31-ąją, apie 16.50 valandą, gautas pranešimas apie Alytaus gatvės namo kieme kilusį gaisrą. Atvykus ugniagesiams degė plastikinė tvora. Sudegė netoli jos buvę trys plastikiniai konteineriai ir dalis tvoros.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas