Į namus išleista daugiau nei dvi savaites gydyta širvintiškė.

Aktualijos, Naujausi, Sveikata

Ukmergės ligoninėje nuo koronaviruso gydomi ir kitų rajonų gyventojai

Nijolė STUNDŽIENĖ

Ukmergės ligoninei atnaujinus darbą, įstaigoje buvo įkurtas ir atskiras padalinys, kuriame gydomi koronaviruso lengva forma sergantys ligoniai. Įstaigos medikai, pirmieji susidūrę su COVID-19 pandemija ir ją įveikę, kartu įgijo ir darbo patirties, todėl dabar į Ukmergę infekuoti asmenys atvežami ir iš kitų rajonų.

Kaip „Gimtajai žemei“ pasakojo Ukmergės ligoninės vyriausiojo gydytojo pavaduotoja Marija Švedienė, vadinamasis „Covid-19“ skyrius įsikūrė Ortopedijos-traumatologijos skyriuje. Jame yra 10 lovų, skirtų koronavirusu sergantiems ligoniams.

Visą straipsnį skaitykite šeštadienio laikraštyje.

 

Palikite komentarą apie straipsnį

  • google :
    Ačiū mūsų medikams už tokį pasiaukojimą tokiu sunkiu laikotarpiu.nors ir buvom ponios Pinskuvienės nepageidaujami Širvintose kai ji rašė spaudoje .bet mes ukmergiškiai nejaučiam neapykantos už tokius akibrokštus o jaučiam pilietinę pareigą ištiesiam pagalbos ranka širvintiškiams ir juos gydome.. google
  • google :
    Idomus straipsnis
  • Eugenija Čeelienė Ukmergė :
    Ačiū mūsų medikams už tokį pasiaukojimą tokiu sunkiu laikotarpiu.nors ir buvom ponios Pinskuvienės nepageidaujami Širvintose kai ji rašė spaudoje .bet mes ukmergiškiai nejaučiam neapykantos už tokius akibrokštus o jaučiam pilietinę pareigą ištiesiam pagalbos ranka širvintiškiams ir juos gydome..
  • Stanislavas :
    Tai dabar eit pirkt laikraštį, kam jums tie internetas reikalingi?

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas