Naujausi, Nuomonių telefonas

Išmėtytos statybinės atliekos sukėlė pasipiktinimą

Nijolė STUNDŽIENĖ

 

Ukmergiškis norėjo sužinoti, kaip turi būti tvarkomos statybinės atliekos, ar kažkas prižiūri statybvietes. Pasak vyriškio, Deltuvos gatvėje, už pastato, kuris jungiasi su rajono savivaldybės Visuomenės sveikatos biuru, iš kiemo pusės atsiveria tikras sąvartynas. Elektroninį laišką parašęs ukmergiškis atsiuntė ir jo žodžius iliustruojančių nuotraukų, kuriose užfiksuota balandžio 8-ąją pastebėta netvarka.

Rajono savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyriaus Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos poskyrio vyriausiasis specialistas Dalius Bielskis apsilankė nurodytoje teritorijoje. Vyr. specialistas patikino, jog situacija nuo trečiadienio prie statybos objekto nėra pasikeitusi.

„UAB ,,Revestus“ statybos darbų vadovas dėl netinkamo atliekų tvarkymo įspėtas. Jo teigimu, visos neteisėtai sukauptos atliekos bus perduotos atliekų tvarkytojams iki balandžio 15 dienos, o užteršta teritorija sutvarkyta“, – komentavo D. Bielskis ir pažadėjo, kad balandžio 16-ąją ši teritorija bus pakartotinai patikrinta. „Nesutvarkius valstybinėje žemėje sukauptų atliekų, informacija apie pažeidimą bus perduota Aplinkos apsaugos departamentui, kurio pareigūnai turi teisę skirti baudas ir paskaičiuoti aplinkai padarytą žalą dėl neteisėtai išmestų atliekų“, – informavo Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos poskyrio vyr. specialistas.

SKAITYTOJO nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas