Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Kuo valyti odinius baldus?

Daugelis galvoja, kad natūralios odos baldų priežiūra yra labai sudėtinga. Tai nėra visiškai tiesa. Svarbiausia žinoti kaip tuos baldus prižiūrėti ir taip pat – kokios priemonės reikalingos, kad odiniai baldai kuo ilgesnį laiko tarpą išliktų gražūs.

Jūsų dėmesiui šis straipsnis kaip tik apie tai. Juk svarbiausia, kad apsispręstumėte, ar turėsite laiko baldų valymui. Įvairių medžiagų baldai reikalauja skirtingos priežiūros bei pasižymi skirtingais susidėvėjimo niuansais. Papildomai norime pabrėžti, kad odiniai baldai labai ilgai tarnauja. Lyginant su gobelenu – tarnauja perpus ilgiau, tad siūlome tai vertinti ir tuo pasinaudoti. Bene tai pats geriausias būdas gyventi jaukiai.

  • Įsigijus specialias valymo priemones neskubėkite jomis valyti didelių odinių baldų plotų. Geriausia pabandykite ant mažos nematomos vietos ir žiūrėkite, ar priemonė nereaguoja kaip nors netinkamai.
  • Taip pat valymui labai puikiai tinka vanduo. Tačiau jo turi būti minimaliai. Nusausinkite šluoste ir ja valykite dulkes nuo baldo.
  • Puikiai pasitarnauja net ir ūkinis muilas, kuris padeda išvalyti sudėtingas dėmes. Tačiau jokiu būdu labai stipriai netrinkite, kadangi galite toje vietoje sugadinti medžiagą.
  • Odos jokiu būdu nedžiovinkite su džiovintuvais. Ji turi išdžiūti natūraliai.
  • Taip pat baldams jokiu būdu nenaudokite skalbimo miltelių arba nuriebalintojo. Tai gali pakeisti valomosios vietos spalvą.
  • Ryški tekstilė ant odinių baldų gali po kiek laiko pakeisti jų spalvą. Taigi, jeigu planuojate tiesti užtiesalą – ji taip pat reikia rinktis gana atsakingai.

Šie šie paprasti patarimai padės tinkamai pasirūpinti odiniais baldais. Tačiau tuo pačiu siūlome nepamiršti, kad jiems reikia surasti specifinę vietą, kadangi kaitrūs saulės spinduliai bei šilumos šaltiniai odiniams baldams nėra labai tinkami.

Taigi, gera vieta ir tinkama priežiūra – sėkmės garantija.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas