Turnyro dalyviai ir organizatoriai.

Sportas

Kalėdinį šeimų turnyrą laimėjo panevėžiečiai

Miglė IVANAUSKIENĖ

Gruodžio 16-ąją surengtas tradicinis respublikinis Kalėdinis šeimų turnyras, kuriame susirungė 13 komandų.

Varžybos prasidėjo nuo grupių etapo Šventupėje ir Ukmergėje. A grupėje žaidė Viktoravičiai (Šiauliai), Vitkauskai (Trakai), Kavalūnai (Ukmergė), B grupėje – Užinskai (Panevėžys), Vaitukaičiai (Dusetos), Kaseliai (Ukmergė), C grupėje – Želviai (Ukmergė), Juozaičiai (Radviliškis), Sakai (Ukmergė), D grupėje – Gudėnai (Kaunas), Gudelevičiai (Akmenė), Buzevičiai (Kaunas) ir Kartašovai (Ukmergė).

Po grupių etapo buvo žaidžiami ketvirtfinaliai ir rungtynės dėl galutinių vietų. Pažymėtina, kad net trijų ketvirfinalių nugalėtojus lėmė baudinių serijos. Pirmajame pusfinalyje Užinskai 5:3 nugalėjo Gudėnus, o antrajame Želviai 2:1 įveikė Viktoravičius.

Galiausiai turnyro bronzos medalius iškovojo Viktoravičių šeima, kuri 6:1 pranoko Gudėnus. Finale susirungė aukštaičiai – panevėžiečiai Užinskai 2:0 nugalėjo Želvius.

Geriausiais komandų žaidėjais pripažinti Lukrecija Kuzminskaitė ir Edgaras Pukys (Gudėnų šeima), Daiva Užinskienė ir Raimondas Užinskas (Užinskų šeima), Liucija Vaitukaitytė ir Dovydas Alaunė (Vaitukaičių šeima), Raminta Žukaitė ir Giedrius Viktoravičius (Vikotravičių šeima), Agnė Vitkauskaitė ir Virgis Vitkauskas (Vitkauskų šeima), Rasa Šykštienė ir Matas Želvys (Želvių šeima).

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas