Ukmergiškiai domėjosi marijampoliečių darbo sąlygomis.

Aktualijos

Vadovai lankėsi UAB „Marijampolės autobusų parkas“

Gegužės 10-ąją rajono savivaldybės meras Darius Varnas ir UAB „Ukmergės autobusų parkas“ direktorius Rimvydas Olšauskas lankėsi UAB „Marijampolės autobusų parkas“ ir apžiūrėjo naująjį įmonės pastatą, kuriame įkurtos naujos autobusų remonto dirbtuvės, administracinės patalpos, sudarytos patrauklios darbo sąlygos vairuotojams, mechanikams, dispečeriams – įrengta pasitarimų/mokymų klasė, virtuvė darbuotojams, sanitariniai mazgai, persirengimo kabinos.

Moderniose remonto dirbtuvėse yra įrengtos trys remonto duobės, iš kurių viena yra diagnostinė, skirta atlikti transporto priemonės techninę apžiūrą. Moderni įranga, įrenginiai ir įrankiai palengvina mechanikų darbą ir suteikia galimybes greitai ir kokybiškai pasirūpinti eksploatuojamomis viešojo transporto priemonėmis.

Apžiūrėtos modernios remonto dirbtuvės.

Čia yra ir autobusų plovykla, kur viskas automatizuota, tad kartu paprasta ir lengva naudotis. Dienos metu kursavę ir keleivius gabenę autobusai, pasibaigus darbo laikui, yra nuplaunami plovykloje, taip pat sutvarkomas ir transporto priemonės vidus. Taip yra užtikrinama, kad kiekvieną dieną autobusai švarūs ir tvarkingi pasitiktų naujus keleivius.

UAB „Marijampolės autobusų parkas“ pastatas šviesus, su daug natūralios dienos šviesos, kuri ne tik suteikia jaukumo jausmą, bet ir taupo elektros energiją. Pastatas yra A++ klasės, jame sumontuoti šildymą taupantys įrenginiai, vėdinimo sistemos, įvestas 5G internetas.

Kadangi UAB „Ukmergės autobusų parko“ teritorija, remonto dirbtuvės bei plovykla yra labai pasenusios, nebeatitinka jokių higienos normų ir sąlygų, tad D. Varnas ir R. Olšauskas domėjosi galimais remonto dirbtuvių bei reikalingos infrastruktūros įrengimo sprendiniais. Tai ne tik praplėstų savivaldybei pavaldžios UAB „Ukmergės autobusų parkas“ veiklos sritis, bet ir pagerintų sąlygas įmonės darbuotojams, leistų ekonomiškiau eksploatuoti reikalingą infrastruktūrą, palengvinti viešojo transporto techninę priežiūrą ir kt.

www.ukmerge.lt

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Xe :
    10 ryte is Ukmerges vaziuoja Marijampoles AP autobusas marsrutu i Utena - autobuso bilietas kainuoja ant 1,10€ brangiau nei branginyku Kautros.. Ka is tokios imones galima pasimokyti?...kaip pakelti kainas ant tiek,kad kursuotu autobusai tik su 1 ar 2 keleiviais??? Ar situo keliu nueis ir Ukmerges AP??? Ruosiasi kelti kainas???

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas