Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Kompiuteriniai žaidimai – daugiau nei pramoga?

Sparčiai tobulėjant technologijoms ir jų prieinamumui, kompiuteriniai žaidimai sulaukia vis didesnio populiarumo. Rinką kas kelis metus papildant naujiems žaidimų įrangos modeliams, žaidėjų poreikiai nuolat kinta: nuo naujausių ir techniškai pažangiausių kūrinių iki eksliuzyvinių konsolių žaidimų, ar kolekcionuojamų prekių, Tačiau žaidimai gali būti ne tik pramoga, bet ir būdas užsidirbti – naudotos žaidimų konsolės, jų priedai bei diskai gali būti parduoti „Eneba“ platformoje.

Sparti rinkos plėtra

2020-ųjų lapkričio mėnesį debiutavusios 9-osios kartos konsolės PS5 ir „Xbox Series X | S“ dar kartą priminė, kad industrijos galiūnių „Microsoft“ ir „Sony Interactive Entertainment“ novatoriškumas pranoksta visus lūkesčius. Deja, dėl itin didelės šių modelių paklausos, rinkoje vyrauja naujausių konsolių trūkumas, bei išaugo „PlayStation 5“ konsolės kaina. Tačiau tai sąlygojo aštuntosios kartos konsolių bei žaidimų prekybos bumą. Vieni žaidėjai parduoda turimas konsoles ir kompiuterinius žaidimus, norėdami atnaujinti įrangą, tuo tarpu, kiti naudojasi puikia proga įsigyti naudotus žaidimus bei įrangą pigiau.

Galimybė parduoti

2021-ųjų sausio mėnesį Lietuvoje startavo naujausias „Eneba“ komandos projektas – fizinių produktų pardavimų platforma, kurios funkcionalumas įgalina vartotojus įsigyti bei parduoti septintosios, aštuntosios ir devintosios kartos „Nintendo“, „Microsoft“ ar „Sony“ fizinius žaidimus, konsoles bei jų priedus. Lietuvos gyventojai gali pasinaudoti šiuo funkcionalumu tiek užsiimti pardavimais, tiek įsigyti žaidimų įrangą pigiau. Spartus pardavimų bei pirkimų augimas aiškiai nurodo ir populiariausias prekes: šioms priklauso „Xbox One“, PS4  ir geriausi PS5 žaidimai. Taigi, žaidėjai gali pasinaudoti palankia pardavimų platforma saugiai parduoti turimus žaidimus bei įrangą, ir taip susigrąžinti dalį pajamų ar užsidirbti papildomai.

Saugumas – svarbiausia

Sėkmingą prekybą Eneba.com svetainėje lemia saugumas bei pardavėjams palanki pardavimų politika. Pardavimo procedūra yra ganėtinai paprasta – svetainėje naujas vartotojas turi paspausti ‘parduok’ mygtuką, kuris nukreipia į registracijos puslapį, nes tik registruoti vartotojai gali užsiimti pardavimais. Tuomet nukreipiama į prekės talpinimo puslapį, kuriame pateikiama detali instrukcija, paaiškinanti kaip patalpinti prekę bei apibrėžianti kokią informaciją reikia pateikti. Tokiu būdu užtikrinama, kad pirkėjai gautų prekes, atitinkančias patalpinto skelbimo informaciją. Siekiant užtikrinti saugią apsipirkimo patirtį, sumokėti pinigai pardavėjo sąskaitą pasiekia tik pirkėjui atsiėmus prekę ir patvirtinus jos kokybę.

Puikus būdas užsidirbti

Ne vieno žaidėjo lentynose dulka žaidimų diskai ar netgi konsolės. Galbūt pats metas atnaujinti turimą žaidimų įrangą? Vienu ar kitu atveju, Eneba.com fizinių žaidimų prekyba suteikia galimybę susigrąžinti dalį pajamų bei užsidirbti be papildomų pastangų. Siekiant paskatinti Lietuvos gyventojus parduoti nebenaudojamą žaidimų įrangą ar diskus, skelbimo talpinimas bei prekių siuntimas – nemokami. Be to, kiekvienam pardavėjui už pirmąjį pardavimą papildomai suteikiamas 5 eurų bonusas. „Eneba“ kviečia neišmesti nebenaudojamų žaidimų ar įrangos ir pasinaudoti tvaria alternatyva – saugia bei palankia pardavimų platforma.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas