Prie paminklo ir aplinkui medžius priaugę piktžolių.

Naujausi, Nuomonių telefonas

Skveras apleistas, nes jame nebaigtas remontas

Loreta EŽERSKYTĖ

 

Ukmergiškė Marytė teiravosi, kodėl neprižiūrimas neseniai sutvarkytas skveras, esantis tarp Vasario 16-osios ir Klaipėdos gatvių: „Aplinkui paminklinį akmenį priaugę piktžolių. Jų apstu ir prie medžių, kur paklotos ažūrinės trinkelės. Jei jau dabar čia styro žolės, kas bus vėliau? Ir apskritai ar plytelės netrukdys patekti vandeniui iki medžių šak-nų? O galbūt šiame skvere dar ne visi darbai baigti, gal aplinkui paminklą kažkas bus sodinama?“

Rajono savivaldybės administracijos Statybos ir infrastruktūros skyriaus specialistai paaiškino, kad šis projektas dar nėra baigtas, neatlikta dalis darbų: nebaigtos kloti granito plokštės, neįrengtas augalinis sluoksnis ties ažūro trinkelėmis, neįrengta mažoji architektūra, neatliktas apželdinimas ir t. t.

„Visi darbai bus baigti šiais metais. Kadangi skveras dar tvarkomas, jo teritorija ir jos priežiūra perduota rangovui. Rajono savivaldybei eksploatuoti jis bus perduotas po darbų užbaigimo“, – teigiama Statybos ir infrastruktūros skyriaus atsakyme.

AUTORĖS nuotrauka

 

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas