Naujausi, Nuomonių telefonas

Salą pritaikys poilsiui

Nijolė STUNDŽIENĖ

 

Nuomonių telefonu“ skambinusi laikraščio skaitytoja ragino suremontuoti pėsčiųjų tiltą per Šventosios upę.

Šiuo metu tvarkomos miesto stadiono prieigos Gruodžio 17-osios gatvėje bei šalia, upėje, esanti sala.

„Puiki idėja šią salą pritaikyti poilsiui. Pastebėjau, kad jau iškirsti menkaverčiai krūmai ir medžiai. Norėtume daugiau gauti informacijos apie saloje vykdomus darbus, paklausti, ar nuo tilto bus įrengti nusileidimo laipteliai, ar bus pastatyti suoleliai, staliukai? Be to, reikėtų naujai išasfaltuoti ir patį tiltą, nes pakraščiuose nubyrėjęs cementas, apsilupę, netvarkingi turėklai…“ – kalbėjo ukmergiškė.

„Šiuo metu vykdomi pėsčiųjų tilto remonto ir pėsčiųjų takų abiejose Šventosios upės pusėse projektavimo darbai. Planuojama remontuoti pėsčiųjų tiltą, atnaujinant jo dangą, įrengiant apšvietimą, turėklus bei pritaikyti tilto naudojimą įvairių poreikių žmonėms pagal universalaus dizaino principus. Taip pat planuojama įrengti pėsčiųjų takus prie Šventosios upės, tęsiant jungtį nuo esamo tako Paupio gatvėje iki pėsčiųjų tilto, o kitame upės krante – nuo pėsčiųjų tilto iki Vilniaus gatvės tilto, įrengti apšvietimą, poilsio zonas, maudyklas, mažąją architektūrą ir kt.“, – su būsimais planais trumpai supažindino Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vedėjo pavaduotoja D. Zimblienė.

AUTORĖS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Labai gerai :
    Prasome, irenkit VEIKIANCIAS kameras,o ne imitacines,kad nutikus kazkam blogo, t.y. Sulauzius,pavogus suoliuka,ir pan… nereiktu ieskoti facebooke kas tie “nusikalteliai” ar “nusikaltelis”. Nes juokingai atrodo… kodel zmones turi nudirbti Pareigunu darba uz juos? Uzsiimti paieska,”skundimu” ? Tegu patys ir dirba,stebi per kameras,ju darbas toks…. Aciu uz demesi.
  • savas :
    uzsiima visokiom nesamonem.Kada aplimkelis bus?
  • Bus dar ir ne vienas :
    Projekta paruosti - glubstvo! bet rasti ka dar ir ko is biudzeto pasisavinti! Nors 4 mil.eur virsaus surinkta. Yra del ko stengtis.
  • zinys :
    o projektas yra? nėra....kam tada kalbeti
  • Lima :
    Pradės ir nepabaigs. O planas skamba taip gražiai
  • **** :
    amzina statyba ( kitaip- dar vienas objektas per kuri biudzeto pinigus plausim)
  • ir visa :
    tai uztruks tik 10metu

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas