Ž. Baušienė.

Aktualijos

Bendradarbystės centras „Spiečius“ turi naują koordinatorę

Rajono savivaldybės administracijos Strateginio planavimo, investicijų ir verslo plėtros skyriaus darbuotojų gretas papildė nauja darbuotoja – vyriausioji specialistė Živilė Baušienė.

Pagal darbo sutartį dirbsianti Ž. Baušienė organizuos, administruos ir koordinuos bendradarbystės centro (BC) „Spiečius“ veiklą, administruos Ukmergės rajono savivaldybės smulkaus ir vidutinio verslo rėmimo programą, nagrinės ir kaups informaciją apie Europos Sąjungos struktūrinę paramą ir kitas finansinės paramos programas verslui, bendradarbiaus su paramą administruojančiomis tarpinėmis ir įgyvendinančiomis institucijomis, konsultuos verslo subjektus apie teikiamas lengvatas, paramą, galimybes verslui steigtis Ukmergės rajone, organizuos viešinimo renginius ir kt.

Ukmergiškė Ž. Baušienė Kauno technologijos universitete yra įgijusi verslo administravimo ir vadybos specialybę, turi magistro laipsnį. Moteris dešimtmetį dirbo VšĮ „Versli Lietuva“. Prieš keletą metų su šeima grįžusi gyventi į gimtąją Ukmergę tapo sertifikuota karjeros konsultante, aktyviai dalyvauja nevyriausybinės organizacijos „Lietuvos Junior Achievement“ veiklose Ukmergėje, susijusiose su mokomųjų mokinių bendrovių kūrimu bei verslumo ugdymu.

„Džiaugiuosi galimybe prisijungti prie Ukmergės rajono savivaldybės administracijos profesionalų komandos. Turiu daugiau nei 10 metų konsultavimo patirties verslo pradžios ir licencijavimo klausimais. Teko prisidėti prie socialinio verslo ekosistemos kūrimo Lietuvoje bei modelio kūrimo, perduodant viešąsias paslaugas poveikį kuriantiems verslams. Esu tikra, kad mano žinios, patirtis bei turimos asmeninės stiprybės gali būti sėkmingai panaudotos prisidedant prie savivaldybės misijos ir tikslų įgyvendinimo,“ – sakė Ž. Baušienė.

BC „Spiečius“ Ukmergėje atidarytas 2021 m. kovo mėnesį. Pastaruosius kelerius metus jo veiklą koordinavo Strateginio planavimo, investicijų ir verslo plėtros skyriaus vedėjo pavaduotoja Rima Boškevičienė. Vasario 9-oji buvo paskutinė R. Boškevičienės darbo diena savivaldybės administracijoje. Ji iš darbo išėjo šalių susitarimu.

Rajono savivaldybės administracijos Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus informacija

Palikite komentarą apie straipsnį

  • **** :
    Sako kad sava ...

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas