Aktualijos, Naujausi

Užupio mikrorajone bus rekonstruotos Jaunimo ir Miškų gatvės

Nuo vasario 13 dienos (antradienio) UAB „Rodsta“ pradėjo vykdyti projekto „Susisiekimo komunikacijų paskirties statinių Jaunimo g. ir Miškų g., Ukmergės mieste, rekonstravimas“ darbus.

Pagal UAB „Atriumas“ parengtą techninį projektą Jaunimo g. ir Miškų g. bus rekonstruoti nuotekų šalinimo tinklai ir šaligatviai, atnaujinta važiuojamoji gatvių dalis, tiek vienoje, tiek kitoje gatvėje iš abiejų pusių bus įrengtos stovėjimo vietos automobiliams. Jaunimo g. – 160, o Miškų g. – 148 vietos.

Pirmiausia bus tvarkoma 410 metrų ilgio Jaunimo g. atkarpa (nuo Antakalnio g. iki Miškų g.), o vėliau – ir Miškų g. Dėl vykdomų darbų Jaunimo g. nebus uždaryta, joje tik laikinai bus ribojamas eismas.

UAB „Rodsta“ atstovai informavo, jog darbai startuos Jaunimo gatvės (nuo Antakalnio gatvės) dešinėje pusėje, o ją sutvarkius bus imtasi jos kairės pusės.

Projekto „Susisiekimo komunikacijų paskirties statinių Jaunimo g. ir Miškų g., Ukmergės mieste, rekonstravimas“ užsakovas – Ukmergės rajono savivaldybės administracija. Darbų vertė – 1,6 mln Eur (su PVM). Sutartis su rangovu – UAB „Rodsta“ – pasirašyta vieneriems metams.

Atsiprašome už laikinus nepatogumus.

Ukmergės rajono savivaldybės administracija

Palikite komentarą apie straipsnį

  • nuodas :
    tipo susiaurins
  • gfdf :
    iskapstis ir paliks keliems metams balagana kaip antakalnio gatveje
  • Hahaha :
    Už tokią sumą galima auksinius šviestuvus sudėti,plyteles sidabrines,ir dar asfaltui paauksuotui liks... gaila ATA Kazėno,padarytų reportažą ir apie darbus,ir apie kainas. O dabar nieko... ramu jums,ane?!
  • **** :
    Prisidet reikia, grynais ...prie greideriavimo, kitaip niekaip. Biudzetas perteklinis!!!
  • O :
    Pagreideriuokit Antakalnio gatve. Dekui.
  • Gyventoja :
    Prisidet meras reikalaus, proporcingai busto plotui? grynais ...

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas