Ukmergiškiai „Adventur 2024“ parodoje.

Aktualijos, Naujausi

Ukmergės rajonas pristatytas „ADVENTUR 2024“ parodoje

Sausio 26–28 dienomis Ukmergės rajono turizmo ištekliai buvo pristatomi 11-oje tarptautinėje turizmo ir aktyvaus laisvalaikio parodoje „ADVENTUR 2024“, vykusioje Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO, Vilniuje. Joje apsilankė ir Ukmergės rajono savivaldybės vadovai: meras Darius Varnas, vicemeras Eugenijus Kuodelis ir administracijos direktorė Inga Pračkailė.

Ukmergės kraštotyros muziejaus ir savivaldybės administracijos darbuotojai parodos stende, išpuoštame senosios ir dabartinės Ukmergės nuotraukomis, kvietė parodos svečius aplankyti Ukmergę: jos nuostabų senamiestį, pakeliauti „Dainuojančių balandžių“, „Kalbančių skulptūrų“ maršrutais, pasinerti į Veprių apylinkių gamtos grožį, atrasti „Dvarų žiedo“ perlus, išmėginti aktyvias ir pažintines pramogas. Taip pat atvykti su draugais ir šeimomis į tradicinius renginius – Ukmergės miesto šventę, tarptautinį muzikos festivalį „Kilkim žaibu“, teatralizuotą šventę „Smetoninės“, skirtą Lietuvos Prezidento Antano Smetonos gimimo 150 metų jubiliejui paminėti.

Ukmergės stendo lankytojai buvo vaišinami UAB „Ukmergės duona“ skanėstais. Nenutrūkstamai sukosi „Laimės ratas“ – žinių apie Ukmergės kraštą viktorina.

Rajono savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus informacija

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas