Gaisro Šventupės kaime metu išdegė namo vidus ir mansarda.

Kriminalai, Naujausi

Gaisrus „prišaukė“ šalčiai?

Praėjusią savaitę Ukmergės priešgaisrinėje gelbėjimo tarnyboje užregistruoti trys gaisrai. Dar vienas kilo sausio 8-osios vakare. Taip pat gelbėtojai vyko atlikti įvairių gelbėjimo darbų.

Sausio 2-ąją gautas pranešimas, kad Linų gatvėje esančiame bute užsidegė skalbimo mašina. Ji išsijungė, bet patalpos pilnos dūmų. Atvykus ugniagesiams skalbimo mašina smilko. Ji išnešta į lauką, išvėdintas butas.

Sausio 4-ąją, 23.25 valandą, Taujėnų seniūnijoje, kelio Vilnius – Panevėžys 88 kilometre, užsidegė sunkvežimis. Kai atvyko gaisrininkai, automobilis DAF degė atvira liepsna. Gaisro metu sudegė visos degios automobilio detalės.

Sausio 5-ąją, 12.54 valandą pranešta, kad Vidiškių seniūnijos Šventupės kaime dega vieno aukšto mūrinis gyvenamasis namas, kurio stogas dengtas skarda. Gaisro metu išdegė namo vidus ir mansarda.

Sausio 8-ąją, 23.32 valandą, Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Ukmergėje, Klaipėdos g., atvira liepsna dega ūkinis pastatas.

Klaipėdos gatvėje sudegė ūkinis pastatas.

Sausio 3-ąją ugniagesių pagalbos paprašė greitosios medicinos pagalbos brigada. Atvykę gelbėtojai padėjo medikams iš buto 5-ame aukšte nunešti apie 130 kg sveriantį ligonį į automobilį. Tą pačią dieną ugniagesiai važiavo į Deltuvos gatvę, kur įvyko autoavarija, sutvarkyti kelio dangą. Buvo surinktas išsiliejęs tepalas, nuo važiuojamosios kelio dalies nušluotos duženos.

Sausio 6-ąją Veprių seniūnijos Kultuvėnų kaime pagalbos prireikė norint patekti į giminaičio namus. Pranešėja įtarė, kad žmogui galėjo sutrikti sveikata, nes jis beldžiant neatidaro, telefonu neatsiliepia. Atvykę gelbėtojai atidarė namo duris ir į vidų įleido policijos pareigūnus bei medikus. Įtarimai pasitvirtino – savininkas rastas jau miręs.

Taip pat sausio 6-ąją gautas pranešimas, kad Nuotekų g., prie namo iš dujų skydelio teka dujos. Atvykę ESO darbuotojai sustabdė dujų nuotėkį.

Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba pastebi, kad spustelėjus šalčiams, padaugėja gaisrų. Todėl gyventojai raginami būti budresni: pasitikrinti, ar namuose veikia dūmų detektoriai; nepalikti šildymo įrenginių kūrentis be priežiūros; kiek įmanoma, išsivalyti krosnis, pečius, katilus, kaminus; nepilti karštų pelenų į popierines ir plastmasines talpas; naudojant elektrinius šildytuvus, neviršyti elektros tinklo apkrovos; pastebėjus gaisrą, skambinti skubios pagalbos telefonu 112.

„G. ž.“ inform.

Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos nuotraukos

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas