Asociatyvi nuotrauka.

Sportas

Deltuvoje varžėsi šaškininkai

Deltuvos kultūros namuose liepos 2-ąją klubas „Taktika“ organizavo šaškių turnyro „Deltuvos taurė – 2023“ antrą etapą. Į jį atvyko 53 šaškininkai – iš Alytaus, Panevėžio, Vilniaus, Kupiškio, Kazlų Rūdos, Šiaulių, Širvintų, Jonavos, Pasvalio, Biržų, Kauno, Anykščių ir Ukmergės rajonų.

Pirmą vietą iškovojo Dainius Bukleris iš Šiaulių, antras buvo Arijus Ribokas iš Kupiškio, trečia vieta atiteko panevėžiečiui Petrui Armanavičiui. Iš ukmergiškių geriausiai pasisekė Vidmantui Zieziui, užėmusiam 14 vietą.

Tarp moterų pirma vieta atiteko Jūratei Jakštonienei iš Kauno. Antrą vietą pelnė ukmergiškė Melanija Juškienė, trečia vieta atiteko Marfai Gabriūnienei iš Kupiškio.

Turnyre dalyvavo ir vaikai. Pirmą vietą iškovojo Emilija Jūraitė iš Ukmergės, antrą – Matijus Kazlauskas iš Kupiškio, trečia vieta atiteko ukmergiškiui Džiugui Vainalavičiui. Visi prizininkai apdovanoti taurėmis ir medaliais.

Kitą turnyrą planuojama organizuoti rugpjūčio 6 d. Organizatoriai kviečia dalyvauti visus norinčius.

Klubo „Taktika“ rengiamus turnyrus remia Ukmergės rajono savivaldybė, Deltuvos seniūnija, Deltuvos miestelio bendruomenė.

 „G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas