Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Važtaraščio teikimo automatizavimas. Ką reikia žinoti?

Tai itin aktualus klausimas daugeliui verslų, kurie susiję su krovinių gabenimu, įskaitant ir prekybą. VMI jau ne vienerius metus reikalauja, jog ši informacija būtų pateikiama realiuoju laiku į jų sukurtą sistemą. Tokiu būdu norima užtikrinti skaidrumą ir kartu atsisakyti iki tol buvusių popierinių formų. Tai reiškia, kad įmonės turi savarankiškai pasirūpinti važtaraščio duomenų teikimu, o tam reikia gana nemažai išteklių bei laiko. Todėl praktiškiausias sprendimas tokioje situacijoje – automatizuoti važtaraščio teikimo procesą. Tam yra sukurtas ne vienas IT įrankis, kuris leidžia VMI pateikti reikiamą informaciją vos per kelias minutes.  

Paprastesnis pateikimas iš verslo valdymo sistemos

Šios sistemos gali būti naudingos dėl daugybės aspektų. Vienas jų – galimybė lengvai ir, svarbiausia, saugiai valdyti įmonės važtaraščių teikimo VMI procesus. Šiam tikslui yra sukurtas specialus i.VAZ įrankis, kuris integruojamas į Jūsų turimą verslo valdymo sistemą, ir leidžia iš jos perkelti reikiamą informaciją. Toks duomenų perkėlimo procesas vyksta realiu laiku, kartu gaunant atgalinį ryšį apie sėkmingai pateiktus važtaraščius arba juose esančias klaidas, dėl kurių to padaryti nepavyko. Viskas tampa dar paprasčiau ir dėl to, jog vienu metu VMI gali būti pateikiama daugybė važtaraščių.

Kuo tai naudinga verslui?

Visų pirma, važtaraščių teikimo automatizavimas leidžia sutaupyti nemažai darbo sąnaudų. Tai lemia mažesnius įmonės veiklos kaštus bei sukuria galimybę juos papildomai panaudoti kitų veiklos sričių optimizavimui. Būtent todėl verta ieškoti tikrai efektyvių sprendimų, kurie leistų maksimaliai supaprastinti važtaraščių teikimo procesą. i.VAZ – vienas iš jų. Šis IT įrankis užtikrina saugų, sklandų bei realiuoju laiku atliekamą įmonės važtaraščių teikimą VMI, todėl žymiai sumažėja ne tik rankinio darbo poreikis, bet ir žmogiškųjų klaidų tikimybė. Taipogi, automatizuojant šiuos procesus pagerėja įmonės darbo organizavimas, todėl atsiranda galimybė sėkmingai padidinti jos veiklos apimtis.  

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas