Naujausi, Nuomonių telefonas

Sferinį veidrodį sureguliavo seniūnijos darbuotojai

Nijolė STUNDŽIENĖ

 

Klaipėdos gatvėje, prie turgaus, ties susikirtimu su P. Cvirkos gatve, blogo matomumo vietoje, ant stovo yra pritvirtintas sferinis veidrodis. „Kai jį pastatė, vairuotojai džiaugėsi, kad bus saugiau, darant posūkį geriau matysis atvažiuojantys automobiliai. Tačiau netrukus šį ženklą kažkas sudaužė, o kai jį atstatė, kažkodėl vaizdą nukreipė į žemę. Dabar iš jo jokios naudos. Gal kas nors galėtų veidrodį šiek tiek pakelti, pareguliuoti, kad vairuotojai matytų ne jame atsispindintį šaligatvį, o gatvę,“ – kalbėjo redakcijai skambinęs ukmergiškis.

Šią laikraščio skaitytojo pastabą išsiuntėme rajono savivaldybės administracijai ir jau kitą dieną sulaukėme Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vedėjo pavaduotojos Daivos Zimblienės atsakymo. Ji teigė, kad Klaipėdos gatvėje esantis sferinis veidrodis jau atstatytas į vietą – buvo atsisukę kai kurie jį laikantys varžtai.

Pasak D. Zimblienės, už tokių ženklų priežiūrą atsakinga Ukmergės miesto seniūnija. Jos darbuotojai, pastebėję nulenktą, nulaužtą ar kitaip sugadintą kelio ženklą, apie tai praneša UAB „Ukmergės versmė“, su kuria yra pasirašyta tokių remonto/atstatymo darbų pirkimo sutartis. Šįkart sferinį veidrodį sutvarkė patys seniūnijos darbuotojai, kadangi prireikė tik sutvirtinti atsipalaidavusius varžtus.

„Dėkojame pastabiam ukmergiškiui už pranešimą. Žmogus pasielgė labai pilietiškai“, – kalbėjo savivaldybės atstovė.

AUTORĖS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas