Aktualijos, Naujausi

Griežtesni ribojimai Ukmergėje gali būti priimti jau šiandien

Dėl plintančio koronaviruso svarstoma riboti patekimą į Ukmergę ir išvykimą iš jos, taip ketvirtadienio rytą LRT radijui pareiškė sveikatos apsaugos viceministras Algirdas Šešelgis.

„Aš manau, kad situacija dramatiškai kinta ir kinta ne dienomis, o valandomis. Tai manau, kad jau yra svarstomos priemonės ir, matyt, konkrečiai Ukmergės atveju, imtasi griežtesnių priemonių tam, kad būtų galima sukontroliuoti šias situacijas. Greičiausiai bus ribojimas įvažiavimas ir išvažiavimas, vietinis judėjimas. Tos priemonės bus ženkliai griežtesnės nei kad yra kitur“, – sakė viceministras.

Anot A. Šešelgio, situacija Ukmergėje bus vertinama ketvirtadienį, ir sprendimai priimti nedelsiant.

„Manau, kad situacija šiandien bus vertinama ir tos priemonės bus priimtos nedelsiant, nes čia jau laike niekas nebelaukia kitos dienos. Bus priimama kada reikia, ir jau iš karto Ukmergės gyventojai, ir tie, kurie į ją atvažiuoja, pajus šių priemonių griežtumą“, – tikina jis.

Kaip skelbiama rajono savivaldybės socialinio tinklo Facebook paskyrioje, kovo 26-osios duomenimis, Ukmergėje buvo patvirtinta 17 koronavirusu užsikrėtusių žmonių. Tarp susirgusiųjų – 8 medikai. Taip pat  konstatuotos trys mirties atvejai.

Koronaviruso židiniu Ukmergė tapo kovo 19 dieną, kai ligoninėje dirbančiai medikei patvirtintas susirgimas naujuoju koronavirusu.

Šiuo metu ligoninėje veikia tik vienas – Palaikomojo gydymo ir slaugos skyrius. Čia gydomi 93 žmonės. Iš viso įstaigoje dirba beveik 500 žmonių. Dėl galimo kontakto izoliuota apie 300 darbuotojų, dar nemaža dalis turi nedarbingumo pažymėjimą.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Nesvarbu :
    Kvailiu miestas-ta Ukmerge. Niekada nebuvo tvarkos ir kogero nebus. Gaila tik zmoniu, kurie susirgo ar net numire.
  • Ponai :
    Nu matai gi, dėl bulbos dedukui jo teisės,nebesvaikit jūs su savo žmogaus teisėm,nori ,kad būtų geriau,kad šita nesaminė baigtūsi,o matai jie dar neprivalgė
  • Ukmergiskis :
    Pirmoje eilėje tegu iš dezinfekuoja ligoninę patikrina giditojus ir juos visus priverstinai karantinuoja o po to žiūrėkit ar reikia uždaryti miestą Arne o taip aš būdamas sveikas nei su nieku ne bendravęs ir dabar man uždraus nuvažiuoti į sodybą pasiimti daržovių tai jau yra viršūnę, čia yra jau pažeistos mano teisės. Kai karantinuotus paleidžia į namus tai ge rai o mus sveikus uzrakins tai kur teisi e.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas