Sportas

Tinklinį žaidė naktį

Karolina KILDAITĖ

Praėjusio šeštadienio vakarą Antano Smetonos gimnazijos stadione vyko Ukmergės Interact klubo organizuojamas „Naktinis tinklinis 2’19“. Jau trečius metus iš eilės vykstančiame renginyje šiemet rungtyniavo 15 komandų iš visos Lietuvos.

Po ilgų kovų turnyrą laimėjo ukmergiškių komanda „Grikiai“. Antrą vietą užėmė „Smagratis“ (Širvintos), trečią – „Raguva“ iš Raguvos. Tačiau renginio organizatoriai teigia, kad dalyviai susirinko ne laimėti, o smagiai praleisti laiką.

Turnyro žiūrovai taip pat nenuobodžiavo. Jie galėjo ne tik stebėti rungtynes, bet ir dalyvauti loterijoje, žaisti stalo tenisą, stalo futbolą arba smiginį, o pavargę pailsėti ir užkąsti ant sėdmaišių.

„Naktinio tinklinio 2‘19“ dalyviai ne tik pramogavo, bet ir prisidėjo prie gerumo akcijos: norėdami žaisti, komandų nariai turėjo sumokėti dviejų eurų mokestį. Visos šios surinktos lėšos bus skirtos projektui „Pirmoji kuprinė“, kuris remia nepasiturinčių šeimų ikimokyklinio amžiaus vaikus. Turnyro organizatoriai džiaugiasi, jog šiemet jiems pavyko surinkti apie pusantro šimto eurų, ir tikisi, kad ateityje renginys susilauks dar daugiau susidomėjimo.

Renginio organizatorių nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas