Pokylio dalyviai. AUTORIAUS nuotr.

„Kultūra - mūsų dvasios stiprybės šaltinis“, Kultūra

„Šokių pokylyje“ sukosi poros

Arvydas PĖŠINA

Kultūros centro šokių kolektyvas „Vėja“ ir jo vadovė Aldona Satkūnaitė pasibūti, pašokti, pabendrauti, susipažinti pakvietė įvairius šokių kolektyvus ne tik iš Ukmergės, bet ir iš aplinkinių rajonų. Jiems ir žiūrovams buvo surengtas šokių pokylis „Ne vien tik retro…“

Po parado šokių salėje pokylį savo pasirodymu pradėjo kolektyvo „Vėja“ nariai. Vėliau į šokius buvo pakviesti įsilieti ir žiūrovai, kurie buvo mokomi įvairių žingsnelių, judesių. Buvo mokomasi šokti ir linijinius, šiuolaikinius, pramoginius bei solo latino šokius.

Pokylyje dalyvavo Vilniaus Kirtimų kultūros centro pramoginių šokių kolektyvas „Volta“ (vad. Mika Šimkūnaitė ir Mindaugas Baškys), Kauno Aleksandro Stulginskio universiteto šokių klubas „Pilėnai“ (vad. Albinas Pugevičius), Panevėžio sportinių šokių klubo „Tango“ atstovai, Anykščių kultūros centro senjorų šokių kolektyvas, Kauno rajono Babtų senjorų šokių studijos „Gija“ nariai Asta ir Mindaugas, Vilniaus senjorų sportinių šokių klubo „Atgaiva“ šokėjai (vad. Dalia Kamaitienė), Elektrėnų šokių kolektyvo „Reveransas“ šokėjai bei šeimininkai – Ukmergės linijinių šokių kolektyvas „Step by Step“ (vad. Rasa Pakėnienė ir Vaida Žiedelienė).

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas