Padėkos ženklus“ verslininkams įteikė M. Sinkevičius ir R. Šimašius. Viduryje – R. Kaupienė, ketvirtas iš dešinės – J. Vyčas.

Aktualijos

Apdovanoti ir Ukmergės rajono verslininkai

Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų (PPAR) nariai gausiai buvo susirinkę į generalinę asamblėją. Tradicinio renginio metu Vilniaus PPAR prezidentas Sigitas Leonavičius pristatė veiklos ataskaitą už 2016 metus „AUGIMAS, ATGIMIMAS, ATSINAUJINIMAS“.

Susirinkusius verslo bendruomenės narius pasveikino LR ūkio ministras Mindaugas Sinkevičius ir Vilniaus miesto meras Remigijus Šimašius, ekonomistas Žygimantas Mauricas skaitė pranešimą „Politikai kiša koją, bet ekonomika juda pirmyn“.

Generalinės asamblėjos metu taip pat buvo pagerbti rūmų nariai – įmonėms įteikti specialūs Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų apdovanojimai, prizai bei padėkos. Tarp apdovanotųjų – ir Ukmergės rajono verslininkai.

Bronzos (III laipsnio) „Darbo žvaigžde“, kuri skiriama verslininkams, sėkmingiausiai dirbantiems regionuose bei ženkliai prisidėjusiems prie verslo sąlygų gerinimo šalies regionuose, apdovanotas UAB ,,Statybos montavimo darbai“ direktorius Valdas Petronis.

Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų asociacijos ,,Padėkos ženklas“ įteiktas vienuolikai rūmų narių. Jis skiriamas siekiant paskatinti ir pažymėti asmenis, nusipelniusius prekybos, pramonės ir amatų rūmų sistemai, įmonių – rūmų narių vadovams, pripažįstant ir įvertinant jų ilgametį bei nepriekaištingą darbą, kurie remia rūmų veiklą, garsina ar kitokiu būdu aktyviai dalyvauja jų veikloje. Apdovanojimas įteiktas UAB ,,Biuro pasaulis“ generaliniu direktoriui Artūrui Tuminui, UAB ,,Draugystės“ viešbučio direktoriui Ernestui Butrimui, VšĮ ,,Vilniaus Jeruzalės darbo rinkos mokymo centras“ direktoriui Mindaugui Černiui, UAB Lietuvos parodų ir kongresų centras ,,Litexpo“ direktoriui Mindaugui Rutkauskui, kitų šalyje žinomų įmonių vadovams, verslo atstovams.

,,Padėkos ženklu“ taip pat apdovanoti du mūsų rajono verslininkai – UAB „Regina“ direktorė Regina Kaupienė bei Lietuvos ir Vokietijos UAB ,,JOLAND“ direktorius Jonas Vyčas.

Vilniaus PPAR kartu su Alytaus ir Ukmergės filialais yra viena iš didžiausių verslo bend-ruomenę jungiančių organizacijų. Jai priklauso daugiau kaip 460 Lietuvos įmonių iš įvairių verslo sektorių.

„G. ž.“ inform.

Vilniaus PPAR nuotrauka

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas