Kriminalai

Gelbėjo prispaustą vairuotoją

Praėjusią savaitę Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba sulaukė vieno pranešimo apie gaisrą, du kartus vyko atlikti gelbėjimo darbų.

Birželio 7-osios vakarą, 19.07 valandą, gautas pranešimas, kad Miškų g., prie miško, dega lengvasis automobilis „Golf“. Atvykus ugniagesiams atvira liepsna dega automobilio variklio skyrius. Išdegė variklio skyriaus degios dalys, apdegė priekinės padangos.

Birželio 9-osios pavakarę, 17.22 valandą, pranešta apie autoavariją. Pro šalį važiavęs žmogus informavo, kad Siesikų seniūnijos Meilūnų kaimo kryžkelėje važiuojant link Siesikų susidūrė du automobiliai, yra trys nukentėję žmonės, iš jų vienas – vaikas. Atvykus informacija pasitvirtino, buvo susidūrę du lengvieji automobiliai – „Toyota Yaris Verso“ ir „Audi 80“. Gelbėtojai, panaudoję hidraulinę gelbėjimo įrangą, išlaisvino prispaustą „Audi“ vairuotoją, jis buvo sąmoningas, sužeistasis perduotas medikams. Atjungti automobilių akumuliatoriai, nuvalyta važiuojamoji kelio dalis.

Birželio 12-ąją ugniagesiai vyko į Veprių miestelio Pušyno g., kur ant važiuojamosios kelio dalies buvo nuvirtęs medis. Jis supjaustytas ir patrauktas nuo kelio.

„G. ž.“ inform.

Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos nuotrauka

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas