Varžybų dalyviai.

Sportas

Tarptautinės krepšinio rungtynės

„Šilo“ progimnazijoje dvi dienas vyko Ukmergės sporto centro mergaičių, gimusių 2009 metais ir jaunesnių, tarptautinės draugiškos rungtynės su bendraamžėmis iš Latvijos, Daugpilio miesto.

Varžybų kovos vyko įdomiai, nes žaidėjų techninis lygis buvo vienodas. Galbūt latvės pasižymėjo kibia, šiek tiek grubesne gynyba, bet ukmergiškės deramai atstovavo Lietuvai. Ukmergiškes krepšininkes ruošė trenerė Rita Troškienė.

Pirmą dieną bendrą komandinę kovą dviejų taškų skirtumu laimėjo latvės. Po to vyko baudų metimo konkursas, kuriame nugalėjo ukmergiškė Bernadeta, antra buvo ukmergiškė Saulė, o trečia – latvė Lauma.

Antrąją varžybų dieną organizuotos 3×3 mergaičių krepšinio rungtynės, kuriose varžėsi trys komandos iš Ukmergės ir trys komandos iš Daugpilio. Čia sėkmė lydėjo svečių pirmąją komandą, antroje ir trečioje vietoje liko Ukmergės SC-1 ir SC-2 komandos.

Po pagrindinių varžybų vyko komandinis kamuolio metimo į krepšį konkursas. Čia triumfavo Ukmergės SC-1 komanda, o antrą ir trečią vietas užėmė viešnios iš Daugpilio.

 Visos nugalėtojos buvo apdovanotos medaliais ir statulėlėmis.

„G. ž.“ inform.

 

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas