Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai

Degė žolė, lentos, automobilis

Praėjusią savaitę Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba gesino tris žolės gaisrus. Balandžio 8-ąją du tokie gaisrai kilo Vidiškių seniūnijoje. Dukstynos kaime išdegė apie 10 kvadratinių metrų plotas, Tvarkų kaime – 20 kvadratinių metrų.

Balandžio 10-ąją žolė degė Želvos seniūnijos Paželvių kaime.

Balandžio 11-ąją gaisras kilo Deltuvos seniūnijos Dainavos kaime. Mediniame sandėliuke, priblokuotame prie mūrinių plytų sandėlio, apdegė šienas ir lentos.

Balandžio 12-ąją gautas pranešimas apie Pivonijos seniūnijos Jačionių kaime degusį automobilį BMW 525D. Apdegė variklio dangtis ir variklio skyriaus detalės.

Tą pačią dieną gelbėtojai buvo kviečiami į Pašilę. Pranešta, kad daugiabutyje gyvenanti garbaus amžiaus moteris nepasikelia, socialiniams darbuotojams neatidaro durų. Per balkoną patekus į ketvirtame aukšte esantį butą, į vidų įleisti medikai ir policijos pareigūnai. Taip pat ugniagesiai padėjo medikams nunešti moterį į greitosios medicinos pagalbos automobilį.

Balandžio 14-ąją gaisrininkai vyko į Anykščių g., kur kopėčiomis iš 4–5 metrų medžio teko nukelti negalintį nulipti katiną.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas