Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Stilistas pataria: kaip įkurti vonios kambarį?

Nuostabi vonia – ne galimybė, tačiau būtinybė. Juk tai yra erdvė, kurioje kasdien bus galima mėgautis pačiais maloniausiais SPA ritualais. Svarbiausia – namuose, tad nemokamai, tokioje erdvėje, kurui Jums yra šilta ir jauki.

Arsan profesionali produkcija

Žinoma, kad komponuojant vonios patalpą svarbiausia yra funkcionalumas. Reikia, kad kambaryje būtų viskas, kas yra neatsiejama nuo higienos. Greta įrangos, kuri padeda atlikti savęs priežiūros ritualus, taip pat svarbu yra pasirūpinti ir estetika, kuri leidžia mėgautis kiekviena praleista minute šiame kambaryje.

Nuspręskite dėl stiliaus

Visada yra geras pasirinkimas iškart nuspręsti, kokio stiliaus patalpa bus. Tokiu atveju kiekvienas jos akcentas bus surandamas kur kas paprasčiau. Ir jokio skirtumo, ar tai bus vonia, ar mažytės žvakės, kurios suteiks aplinkai daugiau jaukumo ir šilumos. Ne visada reikia labai tikslių gairių, tačiau žinant bent jau orientacinį stilių  –  kur kas paprasčiau rinktis smulkmenas patalpai.

Dušo kabina ar vonia?

Sunku atsakyti, kuris variantas iš šių dviejų yra geresnis, kadangi viskas priklauso nuo žmogaus, kuris ją renkasi. Žinoma, taip pat labai dažnai ir pati patalpa tarsi pasako, kuris variantas jai labiausiai tinka. Dušo kabinos dažniausiai mėgstamos tų žmonių, kurie daug skuba ir jos geriausiai atrodo patalpose, kurios nėra didelės.

Tuo tarpu vonia yra geras pasirinkimas tiems, kurie mėgsta atsipalaiduoti bei džiaugtis SPA ritualais. Tiesa, jai reikia kur kas daugiau vietos. Tikrai ne viskas priklauso nuo mūsų norų, kadangi kartais kad ir kaip norisi vonios, deja, ji paprasčiausiai netelpa tam tikrame kambaryje.

Daiktų laikymo zonos

Galiausiai, siūlome nepamiršti, kad tinkamos daiktų laikymo zonos gali padėti patalpą padaryti kur kas tvarkingesne. Tad kad ir kokio mažumo yra jūsų vonios kambarys – jame visada turi būti ir spintelės, kuriose bus galima laikyti pačius svarbiausius daiktus, kurie užtikrins, kad higienos ritualai jums kels tik geriausias emocijas ir tuo pačiu kad bus galima paprastai ir labai greitai sutvarkyti bet kokias patalpas.

Kurkite tokią erdvę, kurioje jums yra gera būti. Tai bene svarbiausia taisyklė. Mados sukasi ratu, jos kinta. Tad tikrai retas turi galimybes vis atnaujinti vonią. Kur kas paprasčiau iškart susikurti tokią, kuri atitinka jūsų poreikius iki mažiausių smulkmenų.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas