Nuomonių telefonas

Perėjas įrengs po rekonstrukcijos

Genovaitė KAZIELIENĖ

„Einant Deltuvos gatve nuo „Bikuvos“ parduotuvės link Biofabriko, nėra nė vienos pėsčiųjų perėjos. Atkarpoje įrengtos dvi autobusų sustojimo stotelės, iš vienos gatvės pusės į kitą reikia pereiti ir kitais atvejais. Kadangi vairuotojai nesiteikia stabtelėti, kad praleistų pėstįjį, tenka laukti, kol kelias ištuštės. Be to, eiti nepažymėtoje gatvės vietoje yra labai nesaugu. Todėl reikėtų įrengti bent vieną perėją“, – pasidalino mintimis ukmergiškė.

Savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyriaus vedėjas Aidas Dutkus informavo, kad šiuo metu Deltuvos–Žiedo gatvių sankryžoje įrengtas laikinasis žiedas. Po minėtos sankryžos rekonstrukcijos bus įrengtos dvi papildomos pėsčiųjų perėjos Deltuvos ir Žiedo gatvėse.

Skambinusioji taip pat sielojosi dėl visame mieste pjaunamų medžių: „Kai einu palei parką, tiesiog liūdna darosi – medžiai pjaunami vienas po kito, nors ir nesupuvę ar keliantys pavojų. Sako, kad čia lyg ir bus parkas, tačiau koks parkas be medžių? Nors Ukmergėje seniai gyvenu, tačiau dar niekada neteko matyti, kad taip gausiai būtų šalinami medžiai. Kodėl miestą norima paversti plynu lauku?“ – piktinosi moteris.

Savivaldybės administracijos Architektūros ir urbanistikos skyriaus vedėjas Artūras Sakalauskas paaiškino, kad medžiai kertami arba dėl blogos būklės, ar užstoja panoraminį vaizdą. „Projekto metu iškirsti blogos būklės medžiai bus atsodinti“, – pažadėjo vedėjas.

Redakcijos nuotrauka

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Akivaizdu :
    Ir teisingai daro, kad šalina tuos baisius šabarkštynus, senai buvo laikas tai padaryti. Miesto reikia šviesaus ir erdvaus. Geriausias pavyzdys - Vytauto gatvė. Dabar, kuomet brūzgynai pašalinti, pasimatė gatvės grožis, Ukmergėje net šviesiau pasidarė, Šiuo metu tai viena gražiausių ir tvarkingiausių gatvių mieste. Linkiu nesustoti tvarkyti miestą. Taip ir toliau!
  • Vytas :
    Ukmergietiska tvarka
  • Anonimas :
    Ukmergietiska tvarka
  • Vytas :
    Aplamai medžiai turi būti gražiai apgenėti, paretintos šakos. O Ukmergėje visi kaip kutvelos. Tikriausiai rajone nėra žmogaus kuris ką nors iš manytų, patartų O jau verkenčių jeigu vieną medį nupjiovė pilna. Pats laikas pasižiurėti į kitus miestus kaip jie tvarkosi
  • gi :
    kur aplamai žiūri žalieji kaip leidžia kirst medžius vaizda jiem užstoja rankas tokiem nukapot už tokius darbus medis valo ora deguoni gamina

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas