Praėjusį rudenį pastatyto konteinerio jau nėra.

Kriminalai, Naujausi

Mieste pavogti tekstilei skirti konteineriai

Praėjusią savaitę Ukmergės mieste pastebėta, kad neliko dviejų tekstilės atliekų konteinerių.

Pirmiausia vasario 21 dieną buvo pasigesta Rožių-Tulpių gatvių sankryžoje stovėjusio konteinerio. Iš metalo pagamintas UAB „Ecoservice“ priklausantis konteineris buvo skirtas dėvėtos tekstilės gaminių (dėvėjimui ir naudojimui tinkamų bei švarių, nesuplyšusių drabužių, avalynės, patalynės užvalkalų komplektų, užuolaidų, rankinių, diržų ir kt.) surinkimui.

Kaip „Gimtąją žemę“ informavo Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistė Asta Krogertienė, rajono Poliijos komisariate gauti ir šiuo metu tikslinami du pranešimai dėl dingusių UAB „Ecoservice“ priklausančių konteinerių. Ši bendrovė yra pasirašiusi sutartį su Ukmergės rajono savivaldybe dėl tekstilės konteinerių pastatymo ir jų aptarnavimo.

UAB „Ecoservice“ pernai rugsėjį savo lėšomis Ukmergėje pastatė 12 tekstilės konteinerių. Jie aptarnaujami kiekvieną antradienį.

Šių metų vasario 13 dieną buvo apžiūrėti visi konteineriai, o po savaitės, vasario 20 dieną, pastebėta, kad nėra konteinerio, stovėjusio Rožių-Tulpių gatvių sankirtoje. Pasak A. Krogertienės, bendrovė apie tai informavo Ukmergės rajono savivaldybę. Jos atstovai vasario 22 dieną policijai pranešė, kad mieste trūksta dar vieno konteinerio, kuris stovėjo Kauno g. 8, už Kultūros centro pastato.

Rajono savivaldybės išplatintame pranešime skelbiama, kad vienas toks konteineris kainuoja apie 1 tūkst. eurų.

Tuščias konteineris sveria nuo 150 iki 170 kilogramų, tad nekyla abejonių, jog vagys, norėdami jį išgabenti, turėjo pasirūpinti transportu.

Pranešama, jog atsirado gyventojas, kuris vieną vasario mėnesio dieną pastebėjo, jog pradėjus temti minėtą konteinerį pasikrovė ir išsivežė asmenys, kurie buvo atvykę automobiliu, panašiu į mikroautobusą, tačiau nei spalvos, nei valstybinių numerių žmogus neįsidėmėjo.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Bastunas :
    Šikinykai labai geri gaunasi
  • Xe :
    O brangiai pirktos miesto kameros eilinį sykį ir vėl nieko nematė?

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas