Aktualijos

Apžiūrėjo ir įvertino Užupio pagrindinės mokyklos stadiono būklę

Praėjusią savaitę rajono savivaldybės meras Darius Varnas ir vicemeras Eugenijus Kuodelis lankėsi Užupio pagrindinėje mokykloje. Vizito tikslas – susipažinti su mokyklos stadiono būkle ir ieškoti būdų jo atgaivinimui, atkūrimui, pagerinimui.

Lydimi mokyklos direktorės Miglės Kavaliauskės, direktoriaus pavaduotojo ūkio reikalams Rimvydo Žiupkos ir fizinio ugdymo mokytojo Karolio Chadatavičiaus, savivaldybės vadovai aplankė stadioną, išklausė nuogąstavimus, problemas ir patys įvertino, kaip prastai ir nešiuolaikiškai atrodo sporto aikštynas.

„Mokyklos stadione įrengto lengvosios atletikos bėgimo tako dangą sudaro senas ir vietomis jau sutrupėjęs asfaltas, futbolo stadiono aikštė yra natūralios žolės bei nelygaus, net duobėto pagrindo, prieš 12 metų įrengtos krepšinio aikštelės danga susidėvėjusi. Visa tai kelia grėsmę mokinių saugumui. Šios mokyklos sporto aikštyną būtina atnaujinti“, – po apžiūros kalbėjo meras D. Varnas.

Drauge su mokyklos administracijos atstovais jis aptarė planą, kuris padėtų realizuoti ir įgyvendinti sumanymus, kaip padaryti patrauklesnę šio stadiono infrastruktūrą.

www.ukmerge.lt informacija ir nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Bhgf :
    Bukle baisi. O viskas prasidejo kai ten gyveno vaikai “globos namuose” ne karta maciau kaip buvo gadinama aikste. Bet tai buvo labai senai,kokie 5 metai atgal.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas