Startiniai „Vienybės“ ir „Siesikų“ komandų penketukai.

Sportas

Baigėsi reguliarusis UVKP sezonas

Balandžio 27-ąją, ketvirtadienį, sužaistos paskutinės, dėl savivaldybių tarybų rinkimų atidėtos, Ukmergės vyrų krepšinio pirmenybių (UVKP) reguliariojo sezono rungtynės. „Šilo“ progimnazijos salėje susitiko KK „Vienybė“ ir „Systemair“ komandos, kurios iki tol buvo sužaidusios rungtynėmis mažiau – po šešis susitikimus. „Vienybės“, kuri turėjo penkias pergales ir vieną kartą buvo pralaimėjusi, sąskaitoje buvo 11 taškų, „Systemair“, iškovojusi keturias pergales ir patyrusi dvi nesėkmes, turėjo 10 taškų. Turnyrinėje lentelėje vienybiečiai – treti, „Systemair“ ekipa – penkta. Paskutinėse rungtynėse įtikinamu rezultatu – 82:45 – nugalėjo „Vienybė“. Šioje komandoje rezultatyviausias buvo Deividas Ivanauskas, pelnęs 25 taškus, „Systemair“ – Justas Morkeliūnas (13 taškų).

Praėjusį savaitgalį, balandžio 22-23 dienomis, buvo numatytos ketverios rungtynės. Tačiau įvyko tik dvejos. Turnyrinės lentelės gale atsidūrusios dvi komandos – „Emdis“ ir „Ąžuolai“ – į jiems nieko nebelemiančias rungtynes su „Systemair“ ir Ukmergės sporto centro komanda neatvyko. „Emdžiui“ ir „Ąžuolams“ įskaityti techniniai pralaimėjimai.

Balandžio 23-ąją į aikštelę išbėgo „Devynetai“ ir „UTVM“ bei „Vienybės“ ir „Siesikų“ ekipos.

„UTVM“ į šeštą pergalę iš eilės vedė brolių Verbickų – Nojaus (29 taškai) ir Luko (19 taškų) – tandemas. Komanda rezultatu 87:76 (25:13; 24:21; 18:23) 19:18) įveikė antroje rungtynių pusėje bandžiusią priešintis „Devynetų“ ekipą. Jos gretose rezultatyviausias buvo Vytautas Peleckas (19 taškų).

KK „Vienybė“ ir „Siesikų“ komandos rungtynės baigėsi rezultatu 89:70 (26:21; 16:17; 22:11; 25:21). Pastaruosius dvejus metus pergalę šventė siesikiečiai, šiemet vienybiečiai sugebėjo jiems pasipriešinti. Nugalėtojų ekipoje rezultatyviausias žaidėjas – D. Ivanauskas (21 taškas), tarp siesikiečių – Ričardas Belapetravičius (26 taškai).

Šį savaitgalį vyks UVKP ketvirtfinalio kovos. Šeštadienį, balandžio 29-ąją, rungtyniaus turnyrinėje lentelėje pirmą ir aštuntą vietas užėmusios komandos – „UTVM“ bei „Ąžuolai“, taip pat susitiks antros ir septintos vietos laimėtojai – KK „Vienybė“ bei „Emdis“. Sekmadienį žais trečios bei šeštos vietų laimėtojai – Ukmergės sporto centro ir „Siesikų“ komandos, taip pat ketvirtos ir penktos vietų laimėtojai – „Devynetai“ bei „Systemair“.

Gegužės 6-7 dienomis pusfinaliuose žais ketvirtfinalių laimėtojų poros. Finalinės rungtynės numatytos gegužės 20 dieną.

„G. ž.“ inform.

UVPK organizatorių nuotrauka

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas