Šventiškai pasipuošę vaikai sulaukė svečių.

Aktualijos, Naujausi

Vaikų lopšeliui-darželiui „Nykštukas“ – 40 metų

Vaikų lopšelis-darželis „Nykštukas“ pasitiko solidų veiklos jubiliejų – mažieji ukmergiškiai šioje švietimo įstaigoje ugdomi jau 40 metų. Jubiliejaus proga gausią „Nykštuko“ bendruomenę sausio 27-ąją vykusios kulminacinės Gimtadienio šventės metu pasveikino ir rajono savivaldybės atstovai: meras Rolandas Janickas, mero pavaduotoja Agnė Balčiūnienė, Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Vaidotas Kalinas ir šio skyriaus vyriausioji specialistė Ramunė Bakučionienė.

„Džiaugiuosi, kad šis darželis turi savo veidą, charakterį ir kryptį – čia propaguojamas sveikas gyvenimo būdas, o tėveliai čia noriai atveda ugdyti savo vaikus. Noriu palinkėti labai tvirtos ir šeimyniškos bendruomenės, kad tiek vaikams, tiek darbuotojams čia būtų tarsi antri namai“, – sveikindamas įstaigos bendruomenę sakė meras R. Janickas.

Savivaldybės atstovai į „Nykštuko“ gimtadienį atvyko ne tuščiomis – įteikė vaikams du didelius krepšius obuolių ir spalvinimo priemonių, visai bendruomenei – laikrodį bei 800 eurų vertės čekį STEAM (angl. science, technology, engineering, arts, maths) ugdymui darželyje – atradimams, eksperimentams ir tyrinėjimams.

„Džiaugiuosi, jog kuriame ir dirbame kartu. Noriu palinkėti, kad kiekvienas rytas esantiems čia būtų kaip spalvingas svajonių ir prasmingų darbų tęsinys. Linkiu, kad vaikai, kurie svajojo šitame darželyje, taptų asmenybėmis, o mokytojoms, kurios padėjo įgyvendinti tas svajones – daugybės kūrybinių idėjų ir sėkmės“, – „Nykštuko“ bendruomenę sveikino šios įstaigos vadovė Rita Motiejūnienė.

Spalvinga Gimtadienio šventė ugdymo įstaigoje tęsėsi visą savaitę! Kasdien vaikai ir visa darželio bendruomenė puošėsi tam tikros spalvos drabužiais ar atributais. Mėlynąjį pirmadienį visi gamino ir dekoravo gimtadienio kepurėles, kad galėtų jomis pasipuošti. Antradienį, pasipuošę raudonai, vaikai ruošė sveikinimo atviruką ir kūrė linkėjimus „Nykštukui“. Žaliąjį trečiadienį nykštukiečius lankė buvę įstaigos auklėtiniai, kurie organizavo įvairias veiklas ir žaidimus darželio vaikams. Ketvirtadienį, pasipuošę geltonai, vaikučiai kino salėje mėgavosi animaciniais filmais ir spragėsiais. Tądien taip pat veikė veidukų piešimo erdvė, tatuiruočių studija, mažieji linksminosi šokinėdami ant batuto. Penktadienį susirinkusius į kulminacinę Gimtadienio šventę savo nuotaikinga muzikine programa linksmino pašėlusioji ir nerūpestingoji Pepė Ilgakojinė.

www.ukmerge.lt

Buvęs auklėtinis Laurynas priešmokyklinukams vedė geografijos pamoką.

Veidukų piešimo erdvėje.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • **** :
    Kaip tevai leidzia konservus prie vaiku? Maza ka ... As tai bijociau. seiminele dar ta, pagerinta.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas