Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

3 patarimai, kaip išsirinkti baldus vaikų kambariui

Baldų pasirinkimas iš pradžių gali atrodyti labai smagus: ieškoti, grožėtis ir pirkti tai, kas patinka. Tačiau pasirodo, kad tai daug sudėtingiau, ypač renkantis vaikų kambario baldus. Esame įpratę vertinti tokias baldų savybes kaip išvaizda, funkcionalumas ir kokybė, tačiau vaiko kambaryje taip pat svarbu užtikrinti maksimalų saugumą.

Dėl šios priežasties svarbus klausimas yra medžiagų suderinamumas su aplinka, aštrių kampų, stiklinių įdėklų ir kitų elementų, kurie galėtų sužeisti vaiką, nebuvimas. Šiame straipsnyje aptarsime, kaip išsirinkti baldus vaikų kambariui.

3 patarimai, kaip išsirinkti baldus vaikų kambariui

  1. Atsižvelkite į kambario dydį

Vaikui kambaryje bus nepatogu, jei pasirinksite netinkamų matmenų baldus. Tai reiškia, kad jūsų užduotis – rasti aukso vidurį, kad baldai atliktų visas reikalingas funkcijas ir kartu kambaryje būtų pakankamai erdvės. Taigi prieš eidami į parduotuvę viską išmatuokite, apgalvokite daiktų išdėstymą.

  1. Atsižvelkite į vaiko amžių

Kitas svarbus veiksnys, kurio taip pat verta nepamiršti, yra amžiaus ypatybės. Pavyzdžiui, kūdikiui reikės lovytės su dėže, pervystymo stalo ir kompaktiškos spintelės žaislams, o vyresniam vaikui reikės pilnos lovos, vietos kūrybiniams darbams ir papildomų laikymo vietų, įdomių baldų sprendimų vaikų kambariui, galima rasti čia: https://www.leojar.lt/666-vaiku-jaunuolio-kambario-baldai Kuriant ikimokyklinuko ar pradinuko kambarį įdomiausia duoti valią jo vaizduotei, atsižvelgti į tai, kokie personažai, spalvos tuo metu patinka.

Vaikui tapus pirmokėliu, vėl reikia iš naujo pertvarkyti kambarį: jam reikės patogaus rašomojo stalo mokslams, daug lentynų, naktinio staliuko ir spintelių žaislams, vadovėliams, mokyklinėms prekėms, uniformoms ir kitiems mokymosi atributams sudėti. Taip pat turėtumėte atsižvelgti į tai, kad jūsų vaiką bet kada gali aplankyti bendraklasiai, todėl reikia papildomų sėdimų vietų, pavyzdžiui, sofos arba fotelių su pufais.

  1. Atsižvelkite į baldų saugos reikalavimus

Vaikas daug laiko praleidžia savo kambaryje, todėl jame esantiems daiktams keliami specialūs reikalavimai. Reikėtų nepamiršti, kad vaikai yra judrūs, jaunesniame amžiuje jie domisi viskuo, kas juos supa. Todėl reikia atidžiai žiūrėti į vaikų kambariui skirtų medžiagų pasirinkimą. Ir pagrindinis kriterijus šiuo atveju jums turėtų būti hipoalergiškumas.

Būtent dėl šios savybės galėsite nesijaudinti dėl vaiko sveikatos, nes bus garantija, kad gaminant baldus buvo naudojamos tik ekologiškos medžiagos be pavojingų priemaišų ir dažų.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas