Jaunimas

Prezidentūros eglę papuošė ir Ukmergės vaikų darbeliai

Artėjant šv. Kalėdoms pirmoji ponia Diana Nausėdienė paskelbė kalėdinių žaisliukų kūrimo akciją „Namų jaukumas“ ir kvietė jais papuošti pagrindinę Prezidentūros kalėdinę eglę.

D. Nausėdienė ragino susiburti ir drauge kurti kalėdines dekoracijas – namelius, kurie ne tik papuoš Prezidentūros kalėdinę eglę, bet ir bus padovanoti tiems, kuriems šiuo metu namų šilumos trūksta labiausiai.

Į vienijančią ir bendrystės dvasią skleidžiančią kalėdinių žaisliukų kūrimo akciją įsijungė ir Ukmergės rajono ugdymo įstaigos. Vaikai iš vilnos pagamino 38 spalvingus namelius, kurie iškeliavo į Prezidentūrą.

Kaip skelbiama pranešime, į „Namų jaukumo“ akciją įsitraukė visos savivaldybės, keli šimtai bendruomenių ir organizacijų – mokyklos, dienos centrai, socialinių paslaugų centrai, senelių namai ir įvairios įstaigos. Prezidentūrą pasiekė daugiau nei 2 tūkst. su meile visoje Lietuvoje pagamintų įvairiaspalvių namelių. Dalis šių dekoracijų pakabinta ant kalėdinės eglės, kitos pradžiugins tuos, kam švenčių metu labiausiai reikalinga šeimos ir namų šiluma, artimųjų bendrystė.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas